Search

Πάνοπλος στην Καβάλα για να τελειώνει με την παραμονή ο Ορφέας Ξάνθης!

Με όλα τα…όπλα του στην φαρέτρα θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Καβάλα ο Ορφέας Ξάνθης για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ιστορικό ΑΟΚ στο “Ανθή Καραγιάνν”(15:00 LIVE Sportsaddict).

Εκεί οπού η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ψάχνει την νίκη έκπληξη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία χωρίς να τον ενδιαφέρουν άλλα αποτελέσματα. Η ομάδα της Ξάνθης έχοντας και αρκετούς φίλους στο πλευρό της ψάχνει θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να μην αγχωθεί την τελευταία αγωνιστική, αν και σε περίπτωση ήττας η ισοπαλίας του Διδυμοτείχου με Ορφανό ο Ορφέας σώζεται ακόμη και με ήττα.

Πάντως άπαντες στον σύλλογο μοιάζουν αποφασισμένοι να τελειώνουν απο την Κυριακή την κατάσταση, και να αφοσιωθούν εξ’ ολοκλήρου στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Την αποστολή του Ορφέα απαρτίζουν οι: Ρούφος, Αθανασίου, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Ι., Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Χακή Τζαμπάζ, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Ξαντινίδης, Χίντ Ιμέρ, Μουμίνογλου, Χατζηπαππάς, Ζυκολάρης, Κιούρτ, Μπαϊρακτάρ

Share it