Search

Μια δεκάδα τιμωρημένων, με οκτάδα Θρακιωτών, στην προτελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής!

Με εφτά απο τους δέκα τιμωρημένους να προέρχονται απο συλλόγους της Θράκης και έναν ακόμη Θρακιώτη, θα διεξαχθεί η 21η και προτελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι πιο πολλοί προέρχονται απο την ομάδα του Άρη Αβάτου, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές της δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου. Πιο συγκεκριμένα ο Λαζαρίδης εκτίει την ποινή της αποβολής του απο το ματς με Ξηροπόταμο ενώ ο Κελεσιάδης εκτίει την δεύτερη απο τις 3 αγωνιστικές που δέχθηκε. Ενώ η ομάδα της Ξάνθης είδε στο ματς με την ΑΕΔ ακόμη δύο παίκτες της να συμπληρώνουν κάρτες με τον Παύλο Ευθυμιάδη να συμπληρώνει 7 κίτρινες και να χάνει τα δύο τελευταία παιχνίδια ενώ απών απο το ματς στις Σέρρες θα είναι και ο Νίκος Μελισσόπουλος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες.

Απο εκεί και πέρα ο Τάσος Φαρμάκης της Δόξας Προσκυνητών εκτίει την 5η απο τις 10 αγωνιστικές που δέχθηκε, ενώ εκτίει την ποινή του στο ματς με τον Αετό Ορφανού ο αμυντικό της ΑΕ Διδυμοτείχου Νίκος Θάνος. Τέλος εκτός του αγώνα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου κόντρα στον Ξηροπόταμο θα μείνει ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες.

Απέναντι στην Δόξα Προσκυνητών εκτίει την ποινή των δύο αγωνιστικών ο Κομοτηναίος μέσος του Νέστου Χρυσούπολης Γιώργος Γκουτσίδης, ενώ αυτή την αγωνιστική εκτίουν επίσης οι Γιάννης Βουτσινάς του Ξηροπόταμου και Σάββας Γεωργιάδης της Ελπίδας Σκουτάρεως.

 

Share it