Search

Επιτυχημένη παρουσία των Xanthi Runners στο Διεθνή Ημιμαραθωνίου “Θανάσης Σταμόπουλος”

Με υψηλές επιδόσεις επέστρεψαν από την συμμετοχή τους στον Διεθνή 11ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» οι τρεις αθλητές των Xanthi Runners που μετείχαν στους αγώνες.

Χιλιάδες οι συμμετοχές στον Διεθνή 11ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος». Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας που την περασμένη Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, συμμετείχαν και τερμάτισαν τον 11ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος», σε έναν από τους δημοφιλέστερους ημιμαραθωνίους που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων.

Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας και με πολύ καλό καιρό 1287 δρομείς ακολούθησαν την διαδρομή των 21,1 με τερματισμό την κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

Ανάμεσά τους τρεις δρομείς του ξανθιώτικου συλλόγου στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης και απόλαυσαν έναν αγώνα δυνατό ξεπερνώντας οι περισσότεροι τις ατομικές τους επιδόσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Συλλόγου δρομέων Ξάνθης:
A/A Γενική Κατάταξη Ηλικιακή Κατάταξη Ηλικιακή Κατηγορία Ονοματεπώνυμο Επίδοση
1 113 5 (M55) ΜΠΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 1:28:44
2 224 32 (M19) ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1:34:32
3 648 34 (M55) ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ ΜΗΝΑΣ 1:53:00

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.stamhalfmarathon.org/el/ Για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Με τον σύλλογο να μοιράζει συγχαρητήρια. Αναλυτικά:

“Ο Σύλλογός μας εκφράζει στα μέλη του, οι οποίοι για άλλη μια φορά τον εκπροσώπησαν στην σημαντική αυτή διοργάνωση, τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται υγεία και καλή δύναμη για την συνέχεια!!!
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά”

Share it