Search

Άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει Elite Round ο Γιάννης Γκούμας! Οι ατάκες για Μελιόπουλο, Ξενιτίδη και Παπάζογλου

Οι «καλές παρέες γράφουν ιστορία», και το δυνατό παρεάκι της Εθνική Νέων του Γιάννη Γκούμαείναι έτοιμο να μπει στη μάχη της Elite Round στο Λιγκνάνο της Ιταλίας (21-27 Μαρτίου) με μοναδικό στόχο να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο (19/03) ο Γιάννης Γκούμας μαζί τα 20 επίλεκτα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων αποδέχθηκε την πρόσκληση του youngtalents.gr και απάντησε με τη γλώσσα της αλήθειας σε όποια ερώτηση κι αν του τέθηκε.

Μάλιστα στο φινάλε ο κ. Γκούμας κλήθηκε να μιλήσει και για κάθε παίκτη της αποστολής ξεχωριστά, και έτσι αναφέρθηκε και στους τρεις νεαρούς Θρακιώτες της αποστολής. Πάμε να δούμε τι είπε χαρακτηριστικά για τον μεσοαμυντικό της Ξάνθης Δημήτρη Μελιόπουλο, τον ξανθιώτη μέσο του Ολυμπιακού Γιώργο Ξενιτίδη και τον Εβρίτη αμυντικό της Κροατικής Νόβιγκραντ Δημήτρη Παπάζογλου.

PAPAZOGLOU_DIMITRIOS

Δημήτρης Παπάζογλου (Αριστερό μπακ, Νόβιγκραντ): «Για εμένα είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη εξέλιξη την τελευταία διετία».

 

MELIOPOULOS_DIMITRIOS

Δημήτρης Μελιόπουλος (Μεσοαμυντικός, Ξάνθη): «Είναι «τρελοκομείο» με την καλή έννοια, τέτοιοι παίκτες ανεβάζουν την ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά».

XENITIDIS_GEORGIOS

Γιώργος Ξενιτίδης (Μέσος, Ολυμπιακός): «Μηχανάκι με αστείρευτες δυνάμεις, «χτίζει» παιχνίδι από πίσω».

Διαβάστε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του πρώην μέλους του τεχνικού τιμ του ΑΟΞ, Γιάννη Γκούμα ΕΔΩ.

Share it