Search

Ο απολογισμός της 18ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 27 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με νίκες συνέχισαν Βιστωνίδα Κοπτερού, ΑΠΣ Πανθρακικός και Αετός Μίσχου, τρίποντα κατέκτησαν Ηρακλής Σαπών και Φιλία Κομοτηνής, ενώ ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ένωση Ασωμάτων και Ατσάλι Αρχοντικών.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Νέα Δόξα Υφαντών 4-0

Με 4-0 επικράτησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός της Νέας Δόξας Υφαντών και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας. Τα τέρματα των πανθήρων πέτυχαν οι Μουζάς, Γρηγοριάδης, Δελής και Αλεξόπουλος.

Ένωση Ασωμάτων-Ατσάλι Αρχοντικών 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ένωση Ασωμάτων και Ατσάλι Αρχοντικών σε ένα από τα σπουδαιότερα ματς της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χαλήλ Μπασή Μεχμέτ, ενώ η Ένωση ισοφάρισε με τον Παλτζί Μεχμέτ.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Πόντος Κομοτηνής 9-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό η πρωτοπόρος Βιστωνίδα επιβλήθηκε με 9-0 του Πόντου Κομοτηνής. Τα τέρματα του Κοπτερού σημείωσαν οι Ραμαδάν Σινάν (2), Γκόγκος (2), Ραμαδάν Σεβέν, Μουσταφά Οντέρ, Τομπά Αλτάι και Μπίνμπασι Αλή (2).

ΑΟ Μύστακας-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 2-4

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Φιλία Κομοτηνής κατέκτησε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Μύστακα επικρατώντας με 2-4. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσαν ο Αχμέτ Αντέμ (2) και ο Αζήζ Ριντβάν.

ΑΟ Φαναρίου-Αετός Μίσχου 1-3

Άλλη μία νίκη κατέκτησε ο Αετός Μίσχου που επικράτησε με 1-3 του ΑΟ Φαναρίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα τέρματα των Μουσταφά Ισμαήλ και Εζδάτ Γιασάρ, οι μπακαλιάροι μείωσαν με τον Βασταρδέλη, ενώ στην συνέχεια ο Αετός έφτασε στο τελικό 1-3 με τον Κατσικάρη.

Ηρακλής Σαπών-ΑΣ Αγιοχωρίου 2-0

Την νίκη με 2-0 κόντρα στο Αγιοχώρι κατέκτησε ο Ηρακλής Σαπών. Τα τέρματα του Ηρακλή, που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα σημείωσαν οι Ακριτίδης και Ξυμιτίδης.

ΑΕ Κομοτηνής-ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 3-0 α.α.

Ρεπό: Ελπίδες Κομοτηνής

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 18 αγωνιστικές!

Share it