Search

Εκτός έδρας παιχνίδια για τα τρία τμήματα Υποδομής της Ξάνθης στην Super League!

Τρεις αγώνες εκτός έδρας το Σάββατο το πρωί, περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 της Ξάνθης στις 11:00 θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στο ανοικτό γήπεδο του Δήμου Γλυφάδας στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής.  Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η με 40. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Καριοφύλλης (Κορωνάς – Ζερβάκης) της ΕΠΣ Πειραιά.

Η Κ-17 της Ξάνθης στις 11:00 θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στο αθλητικό κέντρο Emileon στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Στην κορυφή του Β’ Ομίλου βρίσκονται οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή με 46 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 4η με 31. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Διώτης (Κουρλος – Μπυρος) της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος, η Κ-15 της ξανθιώτικης ομάδας στις 10:30 θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στο αθλητικό κέντρο Emileon. Στην 4η θέση του Β’ Ομίλου βρίσκονται οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη με 19 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 3η με 20. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχαήλ Ματσούκας (Κακατσίδης – Σούζας) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Share it