Search

Ο απολογισμός της 20ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 20 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε με την 20η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την σπουδαία ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής και Ελπίδα Σαπών δυσκολεύτηκαν κόντρα σε ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Αναγέννηση Παγουρίων αντίστοιχα, στραβοπάτησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, έκλεισε εισητήριο για την εξάδα η Δόξα Σώστη, ισοπαλία ανάμεσα σε Κομψάτο Πολυάνθου και Ορφέα Ξυλαγανής.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Δόξα Σώστη-Ορφέας Στρύμης 5-0

Εύκολο απόγευμα είχε η Δόξα Σώστη που επικράτησε με 5-0 του Ορφέα Στρύμης, εξασφαλίζοντας την 6η θέση του πρωταθλήματος. Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Δόξας πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα στο 9′ και το 15′, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 20′ ο Σιόζιος έκανε το 3-0, στο 50′ ο Παπασωτηρίου ήταν εκείνος που ανέβασε το σκορ στο -0, ενώ στο 75′ ο Βουλγαρίδης διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Στα αρνητικά αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Μαυρόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής της Στρύμης έγινε αναγκαστική αλλαγή και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πρόβλημα στον ώμο.

Ορφέας Ξυλαγανής-Κομψάτος Πολυάνθου 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ορφέας Ξυλαγανής και Κομψάτος Πολυάνθου, δύο ομάδες που θα ξανασυναντηθούν στα play-out. Οι φιλοενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27′ με τον Καμμά, ενώ ο Ορφέας ισοφάρισε στο 70′ με τον Ιωάννου για το 1-1. Να σημειώσουμε πως ο Κομψάτος έχασε και πέναλτι στο πρώτο μέρος με τον Ταβασίδη.

Δόξα Γρατινής-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-1

Αν και δυσκολεύτηκε για κάτι παραπάνω από μία ώρα, τελικά η Δόξα Γρατινής κέρδισε με 2-1 τον μαχητικό ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Παγκοζίδη στο 67′, ενώ στο 70′ ο Σεφκέτ Σελήμ έκανε το 2-0. Το μόνο πυο κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Αχμέτ Ονούρ στο 75′.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΑΟ Μεσσούνης 1-1

Σε αγωνιστική κάμψη δείχνει να βρίσκεται ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μεσσούνη, που δείχνει να ανεβαίνει εν όψει των play-out. Στο 45′ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Μιχαλακέλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Κισσούδης στο 72′ σημείωσε το τελικό 1-1.

Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών 2-3

Σε ένα χορταστικό ματς στο Νέο Σιδηροχώρι η Ελπίδα Σαπών έφυγε με το διπλό, επικρατώντας με 2-3 της Αναγέννησης Παγουρίων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αμέτ Ερκάν μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 10′ με τον Κεφή. Στο 63′ ο Πασσάς έκανε το 1-2, στο 85′ και πάλι ο Αμέτ Ερκάν, που ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σημείωσε το 1-3, ενώ στο 88′ ο Κοκολάκης με πέναλτι έγραψε το τελικό 2-3.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-1

Πραγματοποιώντας μια σπουδαία ανατροπή, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φώτη Ξενάκη στο 33′, ο Μέγας ισοφάρισε με τον Βιόπουλο στο 63′ και τελικά πήρε την νίκη με το τέρμα του Αντωνιάδη στο 76′.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 20 αγωνιστικές!

Share it