Search

Με οκταπλή Θρακιώτικη παρουσία το κάμπ των κορυφαίων στην Θεσσαλονίκη για το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθούν την ερχόμενη Παρασκευή (16/3) οι κορυφαίοι ρίπτες της χώρας, για το καθιερωμένο καμπ ρίψεων.  Η ομοσπονδία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει θεματική προπονητική συγκέντρωση για τις ρίψεις και μαζίΠΡΩΤΕΑΣ ΑΛ, διοργάνωση στην οποία οι αθλητές και αθλήτριες μας θα έχουν την πρώτη τους αγωνιστική ευκαιρία να πετύχουν όρια για τις μεγάλες διοργανώσεις.
Παράλληλα οι ρίπτες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την ετήσια εργομετρική αξιολόγηση, μέσα από την οποία θα πάρουν χρήσιμα συμπεράσματα  για τη συνέχεια της σεζόν. Την Παρασκευή, ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, θα έχει συνάντηση με προπονητές της ευρύτερης περιοχής, για θέματα που αφορούν τεχνικά ζητήματα, αλλά και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Δυναμική θα είναι και η παρουσία της Θράκης και μάλιστα τόσο σε Άνδρες-Γυναίκες όσο και στις Αναπτυξιακές ηλικίες. Πιο συγκεκριμένα θα μετέχουν ο Ιάσων Θανόπουλος(ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής) στην Δισκοβολία ανδρών, η Ευαγγελία Παπαϊωάννου(Διομήδης Ξάνθης) στην Σφαιροβολία Γυναικών.

Στην ηλικιακή κατηγορία των Παίδων θα μετάσχουν στο καμπ οι Χρήστος Κανόντζιαν(Πρωτέας Αλεξανδρούπολης) στην Δισκοβολία, ο Θανάσης Τσιακιρούδης(Εθνικός Αλεξανδρούπολης) στην Δισκοβολία, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης(Πρωτέας Αλεξανδρούπολης) στον Ακοντισμό και ο Γιάννης Δομασης(Διομήδης Ξάνθης) στην Σφαιροβολία.

Στις Κορασίδες το παρών θα δώσουν η Ευθυμία Τσιακίρη(Εθνικός Αλεξανδρούπολης) στην Δισκοβολία και η Γεωργία Δομάση(Διομήδης Ξάνθης) στην Σφαιροβολία.

 

Share it