Search

Photos: Πανηγυρικά στην επόμενη φάση των Σχολικών οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης με νίκη επί του 1ου ΓΕΛ Καβάλας!

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι των πρωταθλητών Ξάνθης του 3ου Γενικού Λυκείου και αυτών της Καβάλας του 1ου ΓΕΛ, με τους ξανθιώτες να είναι οι μεγάλοι νικητές με 57-54 και να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση οπού θα υποδεχθούν τον πρωταθλητή Κομοτηνής.

Παρουσία πλήθος συμμαθητών τους αλλά και γονέων αλλά και φίλων του αθλήματος η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης κατάφερε να μπει πολύ δυνατά στο ματς και να πάρει τα ηνία όμως η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετική στο δεύτερο δεκάλεπτο και ακόμη καλύτερη στο τρίτο οπού έκαναν και την ανατροπή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως οι μαθητές της Αλίκης Μιχαλοπούλου έβγαλαν τρομερή αντίδραση και ψυχή σε άμυνα και επίθεση κάνοντας την ανατροπή και φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Αμοιράς και Πάτσης που τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα ενώ καθοριστική συμβολή σε άμυνα και επίθεση είχαν και οι Παπανικολάου, Ρούμογλου και Καρανικολίδης όπως και όλα τα παιδιά της ξανθιώτικης ομάδας, ενώ απο πλευράς Καβαλιωτών οι Μοσχόπουλος, Ακιόζογλου και Αγγελίδης ήταν οι κορυφαίοι.

Δεκάλεπτα: 24-15, 29-29(ημίχρονο), 40-43, 57-54(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Λάλλα

3Ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Αλ. Μιχαλοπούλου): Τσέκης, Σμυρλόγλου, Αμοιρας 20(3), Κυβρακίδης Καρανικολίδης   6(2), Κεχαγιόγλου, Ρούμογλου  5(1), Παπανικολάου  8, Πάτσης  18, Παπαϊωάννου, Γκαγκαλίδης, Λάμπρογλου

1Ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ(Π. Λάππα): Πατρίκος, Σιδεράς, Θεολόγου, Παγκαλίδης, Κουρατζής, Λούγκου 4, Μοσχόπουλος 22(1), Ακιόζογλου  13(1),  Τσουκαλάς, Αγγελίδης 10(1), Παπουτσής  2, Θεοδώρου  3

Share it