Search

Photos: Ήττα για τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης απο το 6ο ΓΕΛ Καβάλας μετά απο συγκλονιστικό φινάλε!

Συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό είχαμε στην Ξάνθη, οπού η πρωταθλήτρια Λυκείων ομάδα του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης αντιμετώπισε την αντίστοιχη πρωταθλήτρια ομάδα της Καβάλας του 6ου ΓΕΛ, με την ομάδα της Καβάλας να κερδίζει με 38-40.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο, με την Κερανοπούλου με καλάθι στο φινάλε να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Καβάλας, αλλά η τελευταία επίθεση ήταν στα χέρια της ξανθιώτικης ομάδας που έψαξε την ισοφάριση όμως χωρίς αποτέλεσμα και έτσι οι φιλοξενούμενες ξέσπασαν σε πανηγύρια κερδίζοντας με 38-40. Στην επόμενη φάση η ομάδα της Καβάλας θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ροδόπης.

Κορυφαία για την ομάδα της Ξάνθης η Μαρία Μαμαλίγκατζη που πέτυχε 28 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε και η Ντιλάρα Μεχμέτ Ουστά. Απο την ομάδα της Καβάλας κορυφαίες ήταν οι Κερανοπούλου και Φουρλή ενώ σημαντική βοήθεια έδωσαν στο σκοράρισμα και ο Αγασιώτη  και Τζελέπη.

Δεκάλεπτα: 5-7, 18-18(ημίχρονο), 31-30, 38-40(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Λάλλα

3Ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Αλ. Μιχαλοπούλου): Μεχμέτ Ουστά 8(2), Αντικουλάνη  2, Τσαουσίδου, Χειμαριώτη, Εμβέρ Σουλεϊμάν  1, Χατζή Χαλίλ, Μαμαλίγκατζη  28(3), Σουλιώτη, Μπονόβα, Κουτρουβέλη, Όπερμαν

6Ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ(Βαμβακίδης): Παράσχου  4, Καμπουρίδου, Τζελέπη Ελ., Βλαστού, Φουρλή  11(1), Τζελέπη Κ. 7, Αγασιώτου  8, Γιαμαλίδου, Κερανοπούλου  10, Κάπα

Share it