Search

Στοάκης: «Η θυσία μας θα αποφέρει καρπούς, εύχομαι στην ομάδα βόλεϊ να πετύχει την άνοδο»

Το «τέλος εποχής» για τον ίδιο στους πάγκους της ΑΕ Κομοτηνής, υπογράμμισε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο Βασίλης Στοάκης.

Ο Στοάκης που παραμένει στην Α.Ε.Κ. βοηθώντας από άλλα πόστα, αυτά του μάρκετινγκ και των social media, τόνισε ότι όσα αντιμετώπισαν φέτος με τον συνεργάτη του Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς δεν είχαν προηγούμενο, αλλά πιστεύει ότι οι δικές τους θυσίες θα αποφέρουν καρπούς στο μέλλον για το μπασκετικό τμήμα. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου που παλεύει φέτος για άνοδο στη Volley League.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Κάποιες φορές οφειλεις να γίνεις η αλλαγή που θες να έρθει.. ολα τα καλά έχουν και ένα τέλος. Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στους πάγκους του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής από το 2013, καθώς θεωρήσαμε μαζί με τον Μουράτ ότι δεν εχουμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω αγωνιστικά.

Δυστυχώς όλα αυτά που αντιμετωπίσαμε φέτος δεν είχαν προηγούμενο , ωστόσο βάλαμε μαζί με τον Μουράτ τους εαυτούς μας σε μια επίπονη διαδικασία για να μην διαλυθεί το ανδρικό τμήμα , όταν είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και η ομάδα θα βγει υγιής και όλα θα στρώσουν. Η ιστοσελίδα και τα social media θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και ο τομέας της προβολής και του marketing θα συνεχίσει να παίρνει άριστα , κατά γενική ομολογία από όλους.

Είμαι βέβαιος πως η φετινή μας θυσία να αποφέρει καρπούς τα επόμενα χρόνια και εύχομαι όλη η οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 βόλεϊ ανδρών φέτος»

Share it