Search

Στην σκεπαστή του ΑΟΞ οι φίλοι του Άρη Αβάτου στον τελικό του Κυπέλλου! Όσα έγιναν στην συνάντηση ενόψει τελικού

Με αρκετά υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, η συνάντηση ενόψει του 40ου τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, μεταξύ της διοίκησης της Ένωσης, εκπροσώπων των δύο φιναλίστ αλλά και εκπροσώπων της Αστυνομικής Διεύθυνσής Ξάνθης.

Εκεί αποφασίστηκε μετά απο αρκετές αντεγκλίσεις οι φίλοι του Άρη Αβάτου να φιλοξενηθούν στην σκεπαστή εξέδρα του ΑΟΞ, ενώ αυτοί του Ορφέα στην ΘΥΡΑ 2-3 του γηπέδου, στην κερκίδα “Χάρη Ατματζίδη”.  Το εισιτήριο θα κοστίζει στα 5 ευρώ, ενώ η είσοδος για γυναίκες και παιδιά θα είναι δωρεάν.

Στην συνάντηση το παρών έδωσαν απο τον Άρη Αβάτου ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Μπόσβελης, απο τον Ορφέα Ξάνθης ο τεχνικός Παναγιώτης Καμαράκης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Γιώργος Καμαράκης, ενώ απο πλευράς ΕΠΣ ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Πανίδης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τριάντης, ο  Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας, ο ταμίας Χακάν Ισμέτογλου, και τα μέλη Γιάννης Πιστόλας και Αντώνης Κουτσουρλής

Μετά την συνάντηση η ομάδα του Άρη Αβάτου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Ξάνθης ότι θα εισέρχεται ο κόσμος που θα παραστεί στην γιορτή του τελικού κυπέλλου της Ξάνθης από την κεντρική θύρα του γηπέδου του Α.Ο.Ξ. για τον τελικό του κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στις 25 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 17:00.

H κερκίδα του γηπέδου που βρίσκεται το σκέπαστρο και είναι πίσω από τους πάγκους των ομάδων θα χρησιμοποιηθεί από τους φιλάθλους του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ενώ η κερκίδα του ΧΑΡΗ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ από τους φιλάθλους του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ.

Οι κάτοχοι προσκλήσεων θα χρησιμοποιήσουν τον χώρο των επισήμων κάτω από την σκέπαστή κερκίδα και ο χώρος αυτός θα χρησιμοποιηθεί μόνο από αυτούς.

Παρών στην συνάντηση ήταν και η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης η οποία και θα λάβει όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα για την ασφάλεια, όσο και για την τήρηση του διαχωρισμού των φιλάθλων των 2 ομάδων αφού θα υπάρχουν και εκπρόσωποι των ομάδων οι οποίοι και θα καθοδηγούν τον κόσμο.

Η ομάδα μας θα έχει και εκπρόσωπο της πριν τον διάδρομο που οδηγεί στην κερκίδα για αποτροπή εισερχομένων φιλάθλων της αντίπαλης ομάδος στην κερκίδα των φιλάθλων μας ενώ το ίδιο θα πράξει και η ομάδα του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ στην πόρτα η οποία οδηγεί στην κερκίδα των φιλάθλων της.

Η τιμή εισητηρίου για τον τελικό είναι 5 ευρώ ενώ η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά είναι δωρεάν. Από την πλευρά μας καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό του νομού μας να παραστεί στον 40ο τελικό και να χαρούμε το ποδόσφαιρο.

Share it