Search

Photos: Πρωταθλητές Ξάνθης οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ξάνθης στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων κερδίζοντας με 3-0 το 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης.

Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ υπό τις οδηγίες του Ηλία Καραλίδη, και έχοντας στην σύνθεση της εν πολλοίς παίκτες των τμημάτων Κ20 και Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη και παρά της σημαντικές απουσίες, ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα σημείωσαν τρία τέρματα, όλα στο δεύτερο μέρος, είχαν δύο δοκάρια και την κατοχή της μπάλας.

Το 3-0 δεν ήρθε όμως τόσο εύκολα καθώς η μαχητική ομάδα του ΕΠΑΛ έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα του Ορφέα Ξάνθης Τόλη Τσιιλιγγίρη που κατέβασε ρολά, άντεξε για ένα ημίχρονο ενώ μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ απο τον Γιάννη Ιωάννου βγήκε επικίνδυνα και σε δύο κόντρα επιθέσεις.

Μετά το 1-0 απο τον επιθετικό της Κ20 της Ξάνθης ένα ακόμη μέλος των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ, ο Κωνσταντίνος Πατσιώρας έκανε το 2-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο επιθετικός της Κ17 της Ξάνθης, Γιάννης Φάκης.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του Εφραιμίδη, στην τελευταία φάση του αγώνα. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θανάσης Πέτσιος με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Χρυσέλη.

Για την πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Ζουρνατζίδης, Θεοφυλάκης, Πατσιώρας, Σαμαράς, Πασσάλης, Γράβας, Τσιεγγελίδης, Γκίκα, Ιωάννου, Τσιτσεκίδης, Φάκης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Δημητριάδης, Δημητρίου, Εφραιμίδης και Μολώνης

Για την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Τσιλιγγίρης, Αναστασιάδης, Γκασπαριάν, Καρά Οσμάν, Μπάτζιος, Δουρμούζ, Τοπουζίδης, Θαμνίδης,  Τσεσμετζής, Μωϋσιάδης, Ιωάννίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Καρά Χασάν, Ουστα και Ανδρεάδης.

Share it