Search

Σκαρφάλωσε στην κορυφή ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου! (+pics)

Πραγματοποιώντας την μεγάλη ανατροπή, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ Κοσμίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να εκμεταλλεύονται την κλασσική ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και να οδηγούνται στην ανάπαυλα έχοντας το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέγας πάτησε γκάζι, άλλαξε εικόνα από τις αλλαγές, εξωτερικές και εσωτερικές που πραγματοποίησε ο Ανέστης Σπυριάδης και κατάφερε να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού και το χειροκρότημα των φιλάθλων του Ιάσμου προς τα πρόσωπα του περσινού κόουτς και νυν του Κοσμίου, Σάββα Αϊβάζη αλλά και προς αυτό του συγχωριανού τους και νυν παίκτη των ασπρόμαυρων, Βαγγέλη Χατζητουλούση.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 2′ με το σουτ του Χατζητουλούση που μπλόκαρε ο Παπουτσίδης, ενώ στο 25′ οι γηπεδούχοι φάνηκαν αρκετά απειλητικοί, με τον Τριάντο να απομακρύνει την ύστατη στιγμή, πάνω στην γραμμή, το πλασέ του Καραπάτσιου. Στο 33′ μετά την μεγάλη μπαλιά του Αραμπατζή, ο Φώτης Ξενάκης πάτησε περιοχή και με ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το νέο σουτ του Ξενάκη στο 45′ που μπλόκαρε ο Παπουτσίδης.

Στο 63′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με την ωραία ενέργεια του Βιόπουλου που πάτησε περιοχή και σούταρε, με τον Δεληγιάννη να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 73′ ο Ρομπέρ ελίχθηκε στα αριστερά, έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όμως το πλασέ του Αντωνιάδη ήταν αδύναμο. Στο 75′ το σουτ του Βιόπουλου απόκρουσε ενστικτωδώς ο Δεληγιάννης, με την μπάλα να βρίσκει στην συμβολή των δοκών και εν συνεχεία να καταλήγει κόρνερ, από το οποίο προήλθε και το δεύτερο τέρμα του Μέγα. Ο Ρομπέρ ήταν εκείνος που το εκτέλεσε, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή του Κοσμίου και ο Αντωνιάδης από κοντά έκανε το 2-1. Τέλος στο 90+7′ μετά από σέντρα του Γιαπρακτσή από τα δεξιά, ο Ρουμπιές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια αμφισβητούμενη φάση, που είχε ως αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και την αποβολή του προπονητή τους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Καρακασίδη. Πολλά τα παράπονα του Κοσμίου για την διαιτησία του ματς, στις φάσεις του 58′ όταν ο Γιαπρακτσής ανατράπηκε εντός της περιοχής του Ιάσμου, του 76′, δηλαδή του δεύτερου τέρματος του Ιάσμου, όπου το Κόσμιο ισχυρίζεται πως υπήρχε επιθετικό φάουλ και τέλος σε αυτήν του 90+7′ στο ακυρωθέν γκολ των ασπρόμαυρων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας ΑΛέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος(90′ Κωστίδης), Χουσεΐν Σ., Λειβαδιώτης,Κλής, Γιαννακιτσίδης, Χουσεΐν Χ.(46′ Ντερμιτσίδης), Καραπάτσιος(46′ Αμοιρόπουλος), Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης, Λεβεντέλλης(78′ Βοργιατζίδης), Αραμπατζής(66′ Γαβριήλ), Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης.

Share it