Search

Κλείδωσαν οι ομάδες των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! Μεγάλη μάχη για τον τίτλο! Τρεις ομάδες θα υποβιβαστούν!

Μετά και το πέρας της 20ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, οριστικοποιήθηκαν οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και για την σωτηρία!

Συγκεκριμένα στα play-off θα αγωνιστούν οι Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Ελπίδα Σαπών και Δόξα Σώστη! Ενώ στο γκρουπ των play-out και για την μάχη της σωτηρίας θα παλέψουν οι Ορφέας Ξυλαγανής, Αναγέννηση Παγουρίων, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Κομψάτος Πολυάνθου, ΑΟ Μεσσούνης και Ορφέας Στρύμης.

Στα play-off οι μάχες που θα δοθούν για την κατάκτηση του τίτλου αναμένονται συγκλονιστικές και το μόνο που απομένει να δούμε, είναι η αρχική βαθμολογία των ομάδων σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, η οποία θα καθοριστεί από τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Όσο για τα play-out και εκεί αναμένεται να γίνει πανικός, αφού τρεις θα είναι οι ομάδες που θα παραμείνουν στην κατηγορία και άλλες τόσες αυτές που θα υποβιβαστούν, μιας που και οι δύο φετινοί εκπρόσωποι του νομού Ροδόπης στην Γ’ Εθνική, υποβιβάστηκαν και θα αγωνίζονται από την επόμενη σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Share it