Search

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ξάνθη για την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος και πρόταση για άμεσες λύσεις!

Ακούσαμε πολύ προσεκτικά τη δήλωση του αξιότιμου Υφυπουργού Πολιτισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη που αφορά στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σαφέστατα, η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να βελτιώσει το επίπεδο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επιχειρώντας με νόμους, παρεμβάσεις και συναντήσεις να το καταστήσει πιο αξιοκρατικό και πιο αξιόπιστο στα μάτια του έλληνα φιλάθλου. Πιστεύουμε ότι κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Η θέση του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ είναι ότι η διακοπή του ελληνικού επαγγελματικού πρωταθλήματος δεν θα ωφελήσει κανέναν και σε τίποτα.

Αντίθετα πίσω από αυτήν τη διακοπή, θα κρυφτούν έχοντας την ΣΑΝ ΑΛΛΟΘΙ, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, χωρίς να εξαιρείται από αυτούς η υποφαινόμενη εταιρεία, στο μέτρο που της αναλογεί.

Νόμοι υπάρχουν, ποινές και τιμωρίες προβλέπονται και πολύ αυστηρές. Να εφαρμοστούν οι Νόμοι, να τιμωρηθούν οι έχοντες την ευθύνη, όσο ψηλά ή χαμηλά και αν βρίσκονται και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί.

Παράλληλα να ξεκινήσουν χθες, συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους σε αυτό που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αν χρειαστεί να προταθούν ακόμη αυστηρότερα μέτρα και ποινές. Και εάν σε αυτήν την αναγκαιότητα για την αυστηροποίηση του πλαισίου ποινών και τη νέα δομή που είναι επιβεβλημένο να αποκτήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, διαφωνήσουν οι εμπλεκόμενοι φορείς , τότε ας γίνει το ποδόσφαιρο μας ημιεπαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, γιατί ίσως αυτή να είναι η λύση για να ξαναγυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και η ηρεμία στο κοινωνικό περιβάλλον.

Share it