Search

Photos: Πλήρωσαν της χαμένες ευκαιρίες οι Νέοι της Ξάνθης που ηττήθηκαν απο Παναιτωλικό

Παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχε τόσο στην έναρξη του αγώνα όσο και στο δεύτερο μέρος η Κ20 της Ξάνθης δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα απο τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά έχασε πολύ σημαντικές στιγμές αλλά κόντρα στην ροή αγώνα στο 24′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπελεβώνη. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι με καλή ψυχολογία πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 32′ ξανά με τον Μπελεβώνη έκαναν δύο τα τέρματα τους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη παρουσιάστηκε πολύ επιθετική πίεσε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Ιωάννου στο 54′. Στην συνέχεια οι ξανθιώτες πίεσαν χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ και η εξαιρετική ομάδα του Αγρινίου ήταν άκρως επικίνδυνη στην κόντρα με αρκετές καλές στιγμές

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Αγρινιώτες προσπέρασαν την ομάδα της Ξάνθης που έμεινε στους 32 βαθμούςΔιαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς τους Οικονομίδη και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Χασάνογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλωτής(74′ Δημητρίου), Γιανναράκης, Σουλεϊμάν, Τσέλα, Αγγελόπουλος, Δουλγέρης(84′ Τενεκές), Ιωάννου, Σαμπανίδης(79′ Πατσιώρας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Γιαννιώτης, Χριστογιάννης, Πριόνας (77’ Κυζερίδης), Λιάβας (92’ Ντόβας), Τσιγγάρας, Μπακογιάννης, Νταλακούρας, Αλομπισάτ (85’ Τσιαντής), Μπελεβώνης, Γεωργούσης.

Share it