Search

Στοίχημα: Σκοράρουν στην Τούμπα

Το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα και θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως και τέσσερα ακόμη παιχνίδια, από Μπουντεσλίγκα, Α’ Γαλλίας, Β’ Ισπανίας, καθώς και από το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής.

Αμφίσκορο στο ντέρμπι

Ξεκινάμε από το σπουδαίο ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τα ξημερώματα τα δεδομένα του αγώνα διαφοροποιήθηκαν, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά με κόσμο, ενώ οι “ασπρόμαυροι” πήραν πίσω του τρεις βαθμούς από την τιμωρία για το ματς με τον Ολυμπιακό και με νίκη σήμερα “πιάνουν” κορυφή. Από την άλλη πλευρά, η Ένωση έχει αποδείξει πολλάκις κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι είναι εξαιρετική στη διαχείριση των “μεγάλων” αγώνων, δεν έχει ηττηθεί σε κανένα ντέρμπι φέτος και, αδιαμφισβήτητα, διαθέτει την ποιότητα και την ικανότητα να απειλήσει. Παράλληλα, θα είναι έκπληξη αν οι γηπεδούχοι δεν βρουν δίχτυα, στην εξαιρετική απόδοση του 2.50 προσφέρεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και, επομένως, θα πάμε με το Goal / Goal.

Προβάδισμα η Λειψία

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Λειψία. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας μάλιστα κερδίσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Σήμερα, βέβαια, το έργο τους είναι πολύ δύσκολο. Η Λειψία φαίνεται να βρίσκει ξανά τη φόρμα της, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία με την Ντόρτμουντ (1-1), ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-1 της Ζενίτ για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ τους, είναι ανώτεροι από τη Στουτγκάρδη και μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Δεν χάνει η Τουλούζ

Περνάμε στην Α’ Αγγλίας και τον αγώνα Τουλούζ – Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να πάνε το παιχνίδι στη δύναμη και τα τρεξίματα, καθώς είναι πιο “φρέσκοι” από τους Μασσαλούς. Οι τελευταίοι την Πέμπτη έκαναν υπερπροσπάθεια απέναντι στην Μπιλμπάο για το Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας με 3-1 στο “Βελοντρόμ” και είναι βέβαιο ότι θα έχουν το μυαλό τους και στη ρεβάνς που ακολουθεί σε λίγες ημέρες. Έχει ανάγκη τους βαθμούς η Τουλούζ, μπορεί να εκμεταλλευτεί την κόπωση των φιλοξενούμενων και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε, επομένως, το 1Χ σε απόδοση 1.92.

Καθαρίζει” η Χιχόν

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Β’ Ισπανίας και τον αγώνα Σπόρτινγκ Χιχόν – Κουλτουράλ Λεονέσα. Η Χιχόν είναι εξαιρετική εντός έδρας, μετρά έξι διαδοχικές νίκες εκεί, στις πέντε από αυτές δε δέχθηκε καν γκολ. Η Λεονέσα, από την πλευρά της, στις έξι πιο πρόσφατες “εξόδους” της έχει υποστεί ισάριθμες ήττες, συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και δύσκολα θα καταφέρει να απειλήσει σήμερα. Όλα δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι θα φτάσουν σε μία σχετικά άνετη επικράτηση και θα επιλέξουμε τον άσσο με χάντικαπ -1 γκολ, σε απόδοση 1.90 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Χιχόν με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Χιχόν επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Παίρνει τη ντέρμπι η Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το σπουδαίο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, οι “μπλαουγκράνα” αρχικά αγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και κατέκτησαν τον τίτλο, λίγες ημέρες, όμως, αργότερα, γνώρισαν τη συντριβή στο πλαίσιο της Euroleague. Σήμερα, το κίνητρο των Καταλανών θα είναι και πάλι ισχυρό, καθώς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ η Ρεάλ θα παραταχθεί χωρίς τον Λούκα Ντόνσιτς που είναι τραυματίας. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να πάρει η Μπαρτσελόνα τη νίκη και η απόδοση του άσσου, ο οποίος προσφέρεται στο 2.22 δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it