Search

Γ’ Εθνική: Οι εταιρείες που προσφέρουν προς στοιχηματισμό τα παιχνίδια της αγωνιστικής

Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (11/03) η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, με το φετινό πρωτάθλημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της αλλαγής στη διεξαγωγή του. Πλέον οι όμιλοι στους οποίους είναι χωρισμένες οι ομάδες είναι οκτώ (αντί για τέσσερις που ήταν τα προηγούμενα χρόνια), έτσι η δράση αναμένεται να είναι πολύ περισσότερη.

Δύο παιχνίδια διεξήχθησαν χθες, το ΠΑΟ Λουτρακίου – Ιαλυσός (1-3) και το Προοδευτική – Ρόδος (1-0), αμφότερα για τον 6ο όμιλο. Το σημερινό… μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με τις περισσότερες αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15:00 για όλους τους ομίλους. Για τον 2ο όμιλο ξεχωρίζει η μεγάλη μάχη του Άρη Παλαιοχωρίου με τον Ηρακλή, ενώ για τον 8ο όμιλο ο Ηρόδοτος υποδέχεται την Κηφισιά και το Αιγάλεω παίζει στην έδρα της ΑΕ Μυλοποτάμου. Οι εταιρίες Stoiximan, Goalbet και Novibet έχουν ανοίξει ήδη τις αγορές για τους νικητές των αγώνων, όπως επίσης έχουν διαθέσιμες και τις αγορές Under/Over.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ: https://www.betarades.gr/g-ethniki-oi-etairies-pou-prosferoun-pros-stoiximatismo-ta-paixnidia-tis-agwnistikis/

Share it