Search

Ήττα από τον Αετό Ορφανού για την Δόξα Προσκυνητών των πολλών αλλαγών!

Με 1-3 ηττήθηκε η Δόξα Προσκυνητών από τον Αετό Ορφανού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με την Δόξα ήδη υποβιβασμένη και τον Αετό σωσμένο στην κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο μέρος μάλιστα οι Προσκυνητές μέτρησαν μόλις μια τελική από ένα φάουλ του Χακάν που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Τοπαλίδη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 0-1. Το δεύτερο μέρος είχε λιγότερες φάσεις, όμως περισσότερα τέρματα, με το τελικό 1-3 σε αυτό το ήρεμο απόγευμα να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Στα θετικά και αξιοσημείωτα για την Δόξα Προσκυνητών η επιστροφή του Δημητριάδη σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι, όταν και είχε υποστεί ρήξη χιαστών.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 10′ με το σουτ του Ευκαριπίδη από το ύψος της περιοχής που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 13′ από κόρνερ του Ελέζυ η κεφαλιά του Καραγιαννίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 20′ ο Ελέζυ βρήκε τον Δουμάνη, εκείνος δεν κατάφερε να σουτάρει, η μπάλα κατέληξε στον Δούμπλατζη , με το πλασέ του τελευταίου να μπλοκάρει ο Νικολίτσας. Να σημειώσουμε πως σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μένα στο μαρκάρισμα που έγινε στον Δουμάνη. Στο 23′ το σουτ του Ζαρωτιάδη απομακρύνθηκε από τον Νικολίτσα, στο 24′ σε σέντρα του Ελέζυ ο Αετός ζήτησε και πάλι πέναλτι για χέρι του Παγώνη και στο 29′ από την σέντρα του Δουμάνη το σουτ του Ελέζυ κατέληξε στην συμβολή των δοκών και στην συνέχεια άουτ.

Ο Αετός Ορφανού άνοιξε το σκορ στο 32′ όταν ο Ελέζυ έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά και με ωραία προσπάθεια συγκλείνοντας προς τον άξονα και περνώντας δύο αντιπάλους, πλάσε με το εξωτερικό πλασέ για το 0-1. Στο 35′ ο Δουμάνης βρήκε τον Δούμπλατζη και ο τελετυαίος είδε τον Νικολίτσα να σταματά την προσπάθειά του. Στο 37′ στην μοναδική τελική της Δόξας στο πρώτο ημίχρονο, την εκτέλεση φάουλ του Χακάν μπλόκαρε ο Τοπαλίδης και στο 39′ το πλασέ του Ελέζυ, αποσόβησε σε κόρνερ ο Νικολίτσας.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με το φάουλ του Δούμπλατζη που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Προσκυνητών. Στο 62′ από κόρνερ του Δουμάνη, ο Μαυρομάτης έκανε το τακουνάκι και ο Χακάν απομάκρυνε πάνω στην γραμμή, ενώ στο 65′ ο Ευκαρπίδης με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ, μετά από ασίστ του Δούμπλατζη, έγραψε το 0-2. Στο 80′ ο Πότσης με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Σιχλιμοίρη ο οποίος πλάσαρε άψιγα για το 1-2, στο 88′ το σουτ του Δουμάνη εξουδετερώθηκε από τον Νικολίτσα και στο 90+1′ Σαββατιανός και Δουμάνης συνεργάστηκαν άψογα, με τον πρώτο να γράφει με κοντινή προβολή το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τρακαλιάνης από τον σύνδεσμο Σερρών και είχε για βοηθούς του Χασάν Κουλά και Εμίν Κεχαγιά από τον σύνδεσμο Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πότσης, Μόσχος, Καραγιαννίδης, Γιολδάσης, Τρίχας, Χακάν, Πατούλιας, Σιχλιμοίρης, Δημητριάδης (46′ Κελεσίδης), Παγώνης (46′ Ζήνωνος).

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Ζαρωτιάδης, Ευκαρπίδης (70′ Σαββατιανός), Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζυ (60′ Μήτας), Γκουντούνας (87′ Τζαμπέγια Φ.), Παυλίδης, Δουμάνης, Δούμπλατζης.

Share it