Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 20η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! 20η αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια να βρίσκονται εν όψει! Από το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπυ κορυφής στον Ίασμο, ανάμεσα στον τοπικό Μέγα και το Κόσμιο. Εξαιρετικές σήμερα και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, μετά από αρκετό καιρό είναι η αλήθεια, που θα συμβάλλουν επίσης στο να παιχτεί και στα έξι γήπεδα που υπάρχει δράση, καλό ποδόσφαιρο. Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:30.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της προηγούμενης, 19ης, αγωνιστικής, μέσα από τον απολογισμός της, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

Ξεκινάμε από το γήπεδο του Σώστη, εκεί όπου η Δόξα υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση της 6ης θέσης και τα play-off. Την περασμένη αγωνιστική κατάφεραν να κρατήσουν στο μηδέν την Δόξα Γρατινής, ενώ από την άλλη ο Ορφέας, που ουσιαστικά προετοιμάζεται για τα play-out, ηττήθηκε με 1-3 από την Ξυλαγανή, παρ’όλο που είχε καταφέρει να προηγηθεί. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν σήμερα οι Βαϊόπουλος, Τέφος, Τρέσαλος, Κοτζαντίσογλου, Παπαδόπουλος, Ανδρίκου και Μυλωθρός, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Νεστορίδης και Γούσιος, που είναι τραυματίες, αλλά και οι Χρηστίδης, Νικολόπουλος, Νταμοτσίδης.

Στην Ξυλαγανή ο τοπικός Ορφέας θα αντιμετωπίσει τον Κομψάτο Πολυάνθο, σε ένας ματς που αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει ζωντανοί στο κυνήγι της 6ης θέσης, με λίγες ελπίδες δε. Χρειάζονται νίκη σήμερα, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν το αυτί τους και στο γήπεδο του Σώστη. Σημερινός αντίπαλος της Ξυλαγανής, ο Κομψάτος Πολυάνθου, που την περασμένη εβδομάδα μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, ηττήθηκε στο ενενηνταφεύγα από τον Σπάρτακο. Από τους γηπεδούχουις σήμερα δεν θα αγωνιστεί ο Λαοπόδης, ενώ από τον Κομψάτο ο τιμωρημένος Φλωροκάπης.

Στο γήπεδο του Κάλχα, η τρίτη της βαθμολογίας Δόξα Γρατινής, φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ένα ματς που έχει φαβορί και είναι οι γηπεδούχοι, αρκεί να το επιβεβαιώσουν εντός αγωνιστικού χώρο και το παρ’ολίγον πάθημα του Κοσμίου να τους έγινε μάθημα. Η νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ από την άλλη, πάνω που πήγε να πραγματοποιήσει την έκπληξη της σεζόν με το Κόσμιο, παρουσίασε μια αγωνιστική εικόνα τουλάχιστον μέτρια, κόντρα στην Αναγέννηση την προηγούμενη αγωνιστική και αναζητά άλλο ένα restart. Η Δόξα δεν θα έχει στην διάθεσή της τον τραυματία Κυριακόπουλο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τον Θεοδωρίδη.

Στους Αγίους Θεοδώρους, Σπάρτακος και Μεσσούνη διασταυρώνουν τα ξίφη τους.  Άλλο ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από ένα αγχωτικό διπλό στον Πολύανθο, παραμένοντας κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους από την ήττα κόντρα στον Ίασμο, που τους διατήρησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες για τον Σπάρτακο, ενώ για τους μπλε θα απουσιάσουν οι Ιωάννου και Σωκράτους.

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου, η Αναγένννηση Παγουρίων θα υποδεχτεί την Ελπίδα Σαπών. Το κλίμα στους γηπεδούχους μετά και από την εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, είναι πολύ καλό και ελπίζουν σήμερα κόντρα στην Ελπίδα, να πραγματοποιήσουν μια ανάλογη εμφάνιση που θα τους χαρίσει το θετικό αποτέλεσμα. Μια Ελπίδα που την 19η αγωνιστική δεν τα κατάφερε κόντρα στο Κόσμιο και ηττήθηκε με 0-1, παραμένοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Για την Αναγέννηση θα απουσιάσουν οι Μουρατίδης, Δροσίδης, Δημηνάς και Μουντούνης, ενώ για την Ελπίδα, πέραν του τραυματία Παπαδόπουλου και του Πάλι, αμφίβολος είναι ο Εμμανουήλ.

Κλείνουμε το σημερινό Pre-game με τα πρώτα νέα από το σπουδαίο ντέρμπυ κορυφής της 20ης αγωνιστικής. Στο γήπεδο του Ιάσμου, Μέγας Αλέξανδρος και ΠΑΟΚ Κοσμίου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε ένα ματς που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από μια εύκολη νίκη κόντρα στην Μεσσούνη, με νίκη σήμερα ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ανέστης Σπυριάδης θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, πέραν του τραυματία Παπαρούνα, που θα παραμείνει εκτός αποστολής. Από την άλλη για το Κόσμιο, αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπυ. Μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ελπίδα, οι ασπρόμαυροι του Σάββα Αϊβάζη, ο οποίος επιστρέφει σήμερα στον Ίασμο, θα προσπαθήσουν να πετύχουν μια δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, που θα τους χαρίσει εκτός απροόπτου την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Για τους φιλοξενούμενους δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα της τελευταίας στιγμής και μοναδικός απών θα είναι ο Δανίδης που είναι τιμωρημένος.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Δόξα Σώστη-Ορφέας Στρύμης

Ορφέας Ξυλαγανής-Κομψάτος Πολυάνθου

Δόξα Γρατινής-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΑΟ Μεσσούνης

Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Share it