Search

Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης που διπλασίασαν τις νίκες με Πάνθηρες Καβάλας!

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου”, στον ¨τελικό” της Ασπίδας Ξάνθης με τους Πάνθηρες Καβάλας που βρήκε μετά απο ένα συγκλονιστικό ματς νικήτρια την Ασπίδα με 47-45.

Νίκη που δίνει τον τίτλο της πρωταθλήτριας ΕΚΑΣΑΜΑΘ στις Νεάνιδες στην ομάδα του Νεδίμ Καρά Αχμέτ, που ντούμπλαρε τις νίκες κόντρα στον διεκδικητή του τίτλου και πανηγύρισε την πρωτιά. Η Ασπίδα έχοντας την ηγέτιδα της Μαρία Μαμαλίγκατζη να κάνει ψυχωμένη εμφάνιση, της “βόμβες” απο Ντιλάρα Μεχμέτ Ουστά και Ευθυμίου και τους καθοριστικούς πόντους των Μωϋσένκου, Παυλάκη και Πετρίδου έφτασε σε μια μεγάλη νίκη κόντρα στους Πάνθηρες που πάλευαν με κύριο εκφραστή την αρχηγό της ομάδας Γιαχολάρη.

Μεγάλη νίκη και πανάξια κατάκτηση του τίτλου για τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης, που παρά το νεαρό μέσο όρο ηλικίας, η ομάδα αποτελείται κατά βάση απο Κορασίδες, κατάφερε να φτάσει πρώτη στο νήμα και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Δεκάλεπτα: 12-11, 19-17(ημίχρονο), 34-30, 47-45(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Καλαϊτζής

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ν. Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά  9(3), Παυλάκη  4, Ιμπραήμογλου, Ευθυμίου  7(2), Μωϋσένκου  9, Εμβέρ Σουλεϊμάν, Χατζηχαλήλ, Πετρίδου  2, Μαμαλίγκατζη 16(1)

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ(Α. Δημητριάδης): Παυλίδου  4, Κερανοπούλου  5, Χασάπη  2, Αναγνώστου, Βασιλειάδου  5, Γιαχολάρη  23(3), Καραπρώιμου, Δημητρακούδη, Συροπούλου, Σεμερτζίδου, Τζιούτζια, Μπάσσια  6

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Share it