Search

Ο απολογισμός της 17ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 24 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 3 ισοπαλίες και 1 νίκη φιλοξενούμενου, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με σπουδαίες νίκες συνέχισαν Κοπτερό και Μίσχος, τρίποντα άνευ αγώνα κατέκτησαν ΑΠΣ Πανθρακικός και Μύστακας, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και τρεις ισοπαλίες.

ΑΕ Κομοτηνής-Ένωση Ασωμάτων 2-2

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν ΑΕ Κομοτηνής και Ένωση Ασωμάτων σε ένα συναρπαστικό ματς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με την κεφαλιά του Μπαλτζή Κενάν. Στο 40′ ο Παύλου με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ πριν την ανάπαυλα ο Μπαλτζή Κενάν έκανε το 1-2. Το τελικό 2-2 σημείωσε στο 70′ και πάλι ο Παύλου, ενώ να σημειώσουμε πως η Ένωση έχασε και πέναλτι με τον Μπαλτζή Μεμέτ στο 52′.

Ατσάλι Αρχοντικών-Βιστωνίδα Κοπτερού 2-3

Σπουδαίο διπλό κατέκτησε η Βιστωνίδα Κοπτερού που επικράτησε με 2-3 των Αρχοντικών. Τα τέραματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Μπίνμπασι Αλή και Ραμαδάν Σινάν, ενώ το 0-2 είχε γίνει με αυτογκόλ του Χαλήλ Μπασή Αχμέτ και για τους γηπεδούχους σκόραρε δις ο Χοτζάογλου Ιρφάν.

Πόντος Κομοτηνής-ΑΟ Φαναρίου 3-3

Ισόπαλοι με 3-3 αναδείχθηκαν Πόντος Κομοτηνής και ΑΟ Φαναρίου μοιραζόμενοι βαθμούς και εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, ο Πόντος κατάφερε να ανατρέψει στα δεδομένα φτάνοντας στο 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς οι μπακαλιάροι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Κοτανίδης, Βουτσάς και Μπατζάκας (πεν), ενώ αυτά των φιλοξενούμενων οι Νταναδάς, Βασταρδέλης και Τσατσαρίδης Α.

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-ΑΣ Αγιοχωρίου 2-2

Μετά από ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες Φιλία και Αγιοχώρι ήρθαν ισόπαλοι με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Εμίν και η Φιλία ισοφάρισε με τον Αδέμ Αχμέτ. Στο δεύτερο μέρος το Αγιοχώρι έφτασε στο 1-2 με τον Ρισγίτς, ενώ στο 90′ και πάλι ο Αδέμ Αχμέτ, από το σημείο του πέναλτι αυτή τη φορά, έγραψε το τελικό 2-2. Να σημειώσουμε επίσης πως οι γηπεδούχοι στάθηκαν και άτυχοι, καθώς είχαν τρία δοκάρια, δύο με τον Κιουτσούκ και ένα με τον Χουσεΐν.

Αετός Μίσχου-Ηρακλής Σαπών 4-1

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Αετό Μίσχου και νίκη επί του Ηρακλή Σαπών με 4-1. Τα τέραμτα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μουσταφά Ισμαήλ (2) και Γιασάρ (2), ενώ το τελικό 4-1 πέτυχε ο Τσορμπατζόγλου.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-3 α.α.

Ελπίδες Κομοτηνής-ΑΟ Μύστακας 0-3 α.α.

Ρεπό: Νέα Δόξα Υφαντών

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 17 αγωνιστικές!

Share it