Search

Αξιέπαινη κίνηση της Θύρας 7 Ξάνθης, που στηρίζει έμπρακτα το τουρνουά αγάπης για τον μικρό Βασίλη!(+pic)

Σε μια πολύ όμορφη και αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν τα μέλη της Θύρας 7 Ξάνθης, που αποφάσισαν να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης για τον μικρό Βασίλη.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη θα στηρίξουν ενεργά αγοράζοντας μαζικά εισιτήρια για το φιλανθρωπικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου με διοργανωτές τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης καθώς και την συμμετοχή απο οκτώ συλλόγους της πόλης ανάμεσα τους και οι Παλαίμαχοι ΑΟΞ, Ασπίδας, Βιστωνίδας και Ηρακλή Ζυγού

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος από την Ξάνθη είναι μόλις τριών χρονών. Τον Μάιο του 2017 διαγνώστηκε με ραβδομυοσάρκωμα στην ουροδόχο κύστη. Μετά από έναν κύκλο χημειοθεραπειών στην Ελλάδα κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού προκειμένου να του δοθεί η βέλτιστη επιστημονική λύση. Από τις 3 Ιανουαρίου η οικογένεια βρίσκεται ήδη στην Γερμανία όπου το παιδί θα υποβληθεί άμεσα σε θεραπείες με μεγάλο κόστος. Όλοι μαζί μπορούμε ώστε ο Βασίλης να γυρίσει πίσω ΝΙΚΗΤΗΣ!

Δείτε πιο κάτω το post με την σχετική πρωτοβουλία

Share it