Search

Ενίσχυση εκ των…έσω με Τσαμούρη για τον Πανσερραϊκό!

Στην διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη τίθεται και πάλι και μετά από αρκετό καιρό ο ξανθιώτης αμυντικός Κώστας Τσαμούρης, όπως μετέδωσε ο Βασίλης Αναστασιάδης στην  ΕΡΑ Σερρών και είναι αυτός που θα ενισχύσει την άμυνα των «λιονταριών» για το υπόλοιπο το πρωταθλήματος.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ζήτησε την επιστροφή του 23χρονου αμυντικού στις υποχρεώσεις της ομάδας εκτιμώντας ότι μπορεί να βοηθήσει τον Πανσερραϊκό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Καστοριανός τεχνικός εκτιμά τις ικανότητες του Τσαμούρη και πίεσε για την επιστροφή του.

Άλλωστε, ο ίδιος δεν ήταν προπονητής στη Σερραϊκή ομάδα όταν η διοίκηση πήρε απόφαση να θέσει εκτός πλάνων τον Καβαλιώτη αμυντικό. Έπειτα, λοιπόν, από την εξέλιξη αυτή, οδηγείται σε «ναυάγιο» η μεταγραφή του Χαράλαμπου Δαμιανάκη από τη Βέροια. Ο Κώστας Τσαμούρης είχε πάρει εντολή να προπονείται μόνος του μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα στις 21 Ιανουαρίου, του είχε ζητηθεί να λύσει το συμβόλαιο του, κάτι που δεν έκανε κι έτσι μετά από 1,5 μήνα «επιστρατεύεται» και τίθεται στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Ο 23χρονος αμυντικός μέχρι να μπει το περιθώριο ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην ομάδα με 11, 90λεπτα σε πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο.

Share it