Search

Εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ο Μίσχος που συνεχώς βελτιώνεται! Εξαιρετική η εμφάνιση του Αετού κόντρα στον Ηρακλή Σαπών!

Με 4-1 επικράτησε ο Αετός Μίσχου του Ηρακλή Σαπών στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

Οι γηπεδούχοι που απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δείχνοντας πως συνεχώς βελτιώνονται, όντας σε ανοδική πορεία, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους τους, φτάνοντας σε αυτήν την σημαντική νίκη. Από την άλλη και ο Ηρακλής Σαπών που ποτέ δεν παρατάει ματς τόσο εύκολα, πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τον Μίσχο.

Το σκορ άνοιξε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο συνήθης ύποπτος του Αετού, ο Μουσταφά Ισμαήλ. Ο Γιασάρ λίγο πριν την ανάπαυλα, αλλά και με τέρμα στο 70ο λεπτό, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 75′ και πάλι ο Μουσταφά Ισμαήλ, που είναι και πρώτος σκόρερ του Αετού στην φετινή σεζόν, έγραψε το 4-0. Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Τσορμπατζόγλου στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Πολύ καλή ήταν και η διαιτησία της αναμέτρησης με τον ρέφερι Δρακίδη και τους δύο βοηθούς του Τομαρά και Καραΐδη, να ελέγχουν και να “βγάζουν” το ματς με ορθές υποδείξεις.

*Φώτο αρχείου

Share it