Search

Σήμερα Τετάρτη βγαίνει η 4η ομάδα του Final 4 στο League Cup «Νίκος Σαμαράς»

Το πρώτο μπαράζ στην ιστορία του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα γίνει την Τετάρτη 7/3 στις 21:00 στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και θα κρίνει την τέταρτη θέση στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης.

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ο ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας θα αναμετρηθούν σε νοκ αγώνα και η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στα τελικά όπου ήδη έχουν προκριθεί ακόμα ο Ολυμπιακός, ο Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός. Μάλιστα τα ζευγάρια των ημιτελικών του φάιναλ-4 είναι Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου ή Ηρακλής Χαλκίδας και Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στον Δ΄όμιλο της Α΄φάσης που είχε στη Σύρο. Ο Φοίνικας είχε νικήσει 3-2 σετ αλλά λόγω ασάφειας στην προκήρυξη σχετικά με την ισοβαθμία το ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την διεξαγωγή αγώνα μπαράζ.

Oι διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Βουδούρης, Γεροθόδωρος με επόπτες τους Κατσιάρα, Κυργιαλάνη, γραμματεία Θεοδωρίδου και παρατηρητή του αγώνα τον Βασίλη Ράπτη.

Το περασμένο Σάββατο οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και για το πρωτάθλημα. Για την 19η αγωνιστική ο Φοίνικας νίκησε στη Σύρο τον Ηρακλή Χαλκίδας 3-0 σετ.

Share it