Search

Ο απολογισμός της 19ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 14 γκολ,  1 ισοπαλία και 5 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 19η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης!

Με νίκες συνέχισαν ΠΑΟΚ Κοσμίου, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, ισόπαλες αναδείχθηκαν Δόξα Γρατινής και Δόξα Σώστη, σπουδαίο διπλό κατέκτησε η Αναγέννηση Παγουρίων, ενώ πραγματοποιώντας την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο κέρδισε και ο Ορφέας Ξυλαγανής.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Στρύμης-Ορφέας Ξυλαγανής 1-3

Ζωντανός έμεινε στο κυνήγι της έκτης θέσης ο Ορφέας Ξυλαγανής μετά την νίκη του επί του Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χαλβατζή, όμως Σαμιώτης, Αραμπατζής και Ιωάννου χάρισαν την νίκη στην ομάδα τους στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Δόξα Σώστη-Δόξα Γρατινής 0-0

Ισόπαλες με 0-0 αναδείχθηκαν Δόξα Σώστη και Δόξα Γρατινής. Σε ένα κακό ποιοτικά ματς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τα αντίπαλα καρέ, με αποτέλεσμα την λευκή ισοπαλία.

Κομψάτος Πολυάνθου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-1

Σε ένα επεισοδιακό εν τέλει παιχνίδι, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων κατάφερε να φύγει με το διπλό από τον Πολύανθο, χάρη στο τέρμα του Βασιλακάκη στις καθυστερήσεις. Λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξε σύρραξε μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων, για την οποία ι γηπεδούχοι εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αναγέννηση Παγουρίων 1-5

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αναγέννηση Παγουρίων που νίκησε με 1-5 τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο οποίος δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που παραλίγο να πραγματοποιούσε την έκπληξη κόντρα στον πρωτοπόρο, την περασμένη αγωνιστική. Οι φιοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Τοτονίδη, με τον Κελεσίδη να ισοφαρίζει στο 28′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 31′ και το 45′, Μακρής και Κοκολάκης αντίστοιχα έστειλαν την ομάδα τους στην ανάπαυλα προηγούμενη με 1-3, ενώ ο Κωνσταντής στο 76′ και ο Κεφής στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό 1-5.

ΑΟ Μεσσούνης-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2

Σχετικά εύκολα κατέκτησε το διπλό κόντρα στην Μεσσούνη, ο δεύτερος της βαθμολογίας, πλέον, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου. Οι γαλανόλευκοι επικράτησαν με 0-2 χάρη στα δύο τέρματα του Σάκη Καραπάτσιου στο 19′ και το 70′.

Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπυ της αγωνιστικής κόντρα στην Ελπίδα Σαπών. Οι ασπρόμαυροι κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, χάρη στο τέρμα του Νάνου στο 30′.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 19 αγωνιστικές!

Share it