Search

“Βασίλισσα” και στο Παρίσι, “σβηστά” στα προημιτελικά του Champions League η Λίβερπουλ!

Βγήκαν οι δύο πρώτες ομάδες που τσέκαραν τα εισιτήρια τους για τη προημιτελική φάση του Champions League, με τους Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ μετά τα θετικά αποτελέσματα των πρώτων αγώνων να κάνουν διαχείριση και να πετούν εκτός θεσμού Παρί Σ.Ζ. και Πόρτο αντίστοιχα.

Η «βασίλισσα» ήταν άριστα στημένη μέσα στο γήπεδο, ο Ζιντάν πήρε την… ταυτότητα του Έμερι και η Ρεάλ επικράτησε και στο δεύτερο ματς με 1-2, περνώντας στα προημιτελικά του Champions League με συνολικό σκορ 5-2!

Στο 51ο λεπτό όταν ο Ασένσιο έκλεψε από τον Άλβες και έφυγε στην κόντρα, έκανε φανταστική κάθετη προς τον Βάσκεθ, ο οποίος με άψογη σέντρα έδωσε έτοιμο γκολ στον Κριστιάνο, με τον Πορτογάλο να καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα του Αρεολά για το 1-0! Όλα πήγαιναν στραβά για τους γηπεδούχους, η γκρίνια στις εξέδρες είχε αρχίσει να αυξάνεται και η απογοήτευση έγινε ακόμη μεγαλύτερη στο 66ο λεπτό όταν ο Βεράτι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για διαμαρτυρία, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!

Παρόλα αυτά, η Παρί κατάφερε μετά από πέντε λεπτά να βγάλει αντίδραση και να φέρει το ματς στα ίσα με μία… καραμπόλα, με την μπάλα να βρίσκει μετά την κεφαλιά του Παστόρε σε Σέρχιο Ράμος και Καβάνι και να καταλήγει στα δίχτυα. Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, κράτησε μόλις εννιά λεπτά με την Ρεάλ να επαναφέρει την… τάξη και να απαντάει με τον ίδιο τρόπο!Μετά την κακή απομάκρυνση του Ραμπιό, ο Κασεμίρο έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μαρκίνιος και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα για το 2-1. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, παρότι οι Μαδριλένοι είχαν τις φάσεις να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη!

Ως μια καλή… προπόνηση για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε τη ρεβάνς με την Πόρτο η Λίβερπουλ.  Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση με το εμφατικό 5-0 του πρώτου αγώνα, οι «κόκκινοι» δεν ίδρωσαν καθόλου ενόψει «Ολντ Τράφορντ» και έβγαλαν βαριεστημένα την υποχρέωση (0-0).

Οι αγώνες συνεχίζονται την Τετάρτη με το μεγάλο ματς να γίνεται στο Λονδίνο οπού η Τότεναμ υποδέχεται  την Γιουβέντους στην ρεβάνς του 2-2 του Τορίνο. Ενώ στο άλλο ματς η Σίτι υποδέχεται στο Μάντσεστερ την Βασιλεία στον επαναληπτικό του 4-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των Άγγλων.

Share it