Search

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα στην Δόξα Σώστη και την Δόξα Γρατινής!

Ισόπαλες με 0-0 ανδείχθηκαν Δόξα Σώστη και Δόξα Γρατινής στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Σε ένα ματς που διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τα αντίπαλα καρέ, η διατήρηση της κατοχής ήταν εξίσου δύσκολη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τις πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Μάλιστα τόσο στο τέλος του πρώτου μέρους, όσο και στου δευτέρου, σε δύο δυνατές μονομαχίες, τα νεύρα οξύνθηκαν και ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε σε αρκετούς ποδοσφαιριστές την κίτρινη κάρτα.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την σημαντικότερη ευκαιρία καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό, μετά το κόρνερ του Κακουλίδη, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Τάτσιος σούταρε άουτ. Στο 27′ ο Εφτούν μπλόκαρε την κεφαλιά του Παπασωτηρίου μέσα από την περιοχή, ενώ στο 29′ το σουτ του Κακουλίδη έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, χώρις κάποια μεγάλη ευκαιρία, με τις πιο αξιοσημείωτες να είναι η εκτέλεση φάουλ του Μουζασβίλι στο 79′ και το σουτ του Πασχάλη στις καθυστερήσεις, οι οποίες σταμάτησαν στον Χατζηισαάκ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Καρακασίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Σώστη (Τσιπουργκένης): Χατζηισαάκ, Σταυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ανδρίκου, Παπαδόπουλος, Κοτζατίσογλου (71′ Σιόζιος), Παπασωτηρίου (76′ Βουλγαρίδης), Παπουτσής, Λάβδας (80′ Μουσταφά Ογούζ), Φανιάδης (89′ Τρέσαλος), Καλοδημίδης.

Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Μπουτσαχτσή, Μαγκούτας, Τάτσιος (87′ Κακανούδης), Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης, Λεγάτος, Μπόζης (82′ Χατζίδης), Κακουλίδης [68′ Παπαχρόνης (87′ Οσμάν Χασάν)], Σεφκέτ Σελήμ.

Πηγή: Παρατηρητής

Share it