Search

Απέναντι στον Παναθηναϊκό οι πρώτοι πόντοι του Σανδραμάνη στο πρωτάθλημα! (video)

Ένα μήνα πριν γιορτάσει την ενηλικίωσή του, ο Εβρίτης Χρυσόστομος Σανδραμάνης έκανε δώρο στον εαυτό του.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods σημείωσε τους πρώτους πόντους της καριέρας του στη Stoiximan.gr Basket League.

Με το παιχνίδι να έχει πάρει τον δρόμο του, ο Μάκης Γιατράς έδωσε χρόνο συμμετοχής στο φινάλε τόσο στον ίδιο όσο και στον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος πριν από περίπου ένα μήνα “έγραψε ιστορία” στο πρωτάθλημα ως ο νεαρότερος που έχει αγωνιστεί.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Χρυσόστομου Σανδραμάνη από την Αλεξανδρούπολη να γίνει το πρόσωπο της βραδιάς με το έμμεσο τρίποντο που σημείωσε στα 14.4” για το τέλος του αγώνα. Μετά τις αλλαγές που έγιναν στα μαρκαρίσματα από τους παίκτες των “πρασίνων”, ο 18χρονος φόργουορντ βρέθηκε απέναντι στον Ζακ Όγκαστ. Δεν φοβήθηκε όμως, πήρε τον διάδρομο και έχοντας ισορροπία στο τελείωμα της φάσης απέφυγε το “μπλοκ”, για να σκοράρει και να πάρει το φάουλ.

Έτσι, η πρώτη προσπάθειά του στη Stoiximan.gr Basket League κατέληξε στον στόχο και μαζί τον έβαλε στη λίστα με τους σκόρερ του Προμηθέα Πάτρας για φέτος. Αυτή ήταν η τέταρτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, αφού είχαν προηγηθεί εκείνες απέναντι σε Γυμναστικό Λάρισας (1’13”), Παναθηναϊκό Superfoods (2’02” στον α’ γύρο) και Κύμη (3’07”).

Παρεμπιπτόντως, ο ύψους 1μ98 γκαρντ/φόργουορντ ήταν εκ των διακριθέντων της πατρινής ομάδας στην EuroLeague των μικρών, στον όμιλο που φιλοξενήθηκε στην Οσπιταλέτ. Εκεί όπου είχε 16.3 πόντους (με 55.3% στα δίποντα, 27.8% στα τρίποντα και 66.7%) στις βολές, 2.5 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3.3 λάθη σε 27’05” συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Δείτε πως πέτυχε τους πρώτους του πόντους:

 

 Πηγή: sport24.gr

Share it