Search

Photos: Με εμφατικό τρόπο έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης κέρδισαν στο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου Ξάνθη τους Τιτάνες Δράμας με 50-28, και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Πλέον η ομάδα της Ξάνθης θα αγωνιστεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην Δράμα αναζητώντας την δεύτερη νίκη που θα την οδηγήσει στον μεγάλο τελικό του θεσμού. Στον άλλο ημιτελικό η Ένωση Καβάλας κέρδισε στον καβαλιώτικο εμφύλιο τον Αστέρα με 57-40 με το δεύτερο ματς να διεξάγεται  την Τετάρτη.

Στα του αγώνα του Ευμοίρου η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά απο την αρχή και επέβαλε εξ’ αρχής τον ρυθμό της χτίζοντας διψήφια διαφορά που κράτησε με άνεση μέχρι τέλους. Κορυφαίες απο της νικήτριες οι Παυλάκη και Μοϋσένκο.

Διαιτητές: Αθανασιάδης – Καλαϊτζής

Δεκάλεπτα: 18-4, 30-10(ημίχρονο), 45-22, 50-28(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Νεδίμ Καρά Αχμέτ): Μπίκου, Παυλάκη  19, Μαγγοπούλου  4, Ευθυμίου  7(2), Μαυρίδου, Ιωάννιδου, Καρυλλίδου, Πετρίδου  6, Ιμπράμογλου, Τσερπίδου, Μοϋσένκο  14, Δημαρχοπούλου

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Κ. Μάρκου):Τερλίδου  9(1), Ταξοπούλου  2, Βαρσάμη  4, Αρσένογλου  4, Αθανασίου, Κοσκερίδου  3, Τσοκαταρίδου  4, Γκρίτσα  2

Share it