Search

Πέρασε με το διπλό από την έδρα του Ιπποκράτη ο Ορέστης (photos)

Εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ιπποκράτη στην Αλεξανδρούπολη πανηγύρισε στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Έβρου ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Κάτω υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες στο γήπεδο «Χρυσοπηγή Δεβετζή», ο Ιπποκράτης υποδέχθηκε τον Ορέστη, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι. Ο Ορέστης ήταν αυτός που ήταν καλύτερος στο α’ μέρος, ενώ ο Ιπποκράτης στο δεύτερο. Στο ματς δεν κυριάρχησαν οι πολλές ευκαιρίες (που ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού), αλλά τα πολλά φάουλ.

Στο 5′ η ομάδα της Ορεστιάδας θα χάσει μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Στεφανίδη να αποκρούει ενστικτωδώς σουτ από πολύ κοντινή απόσταση. Δέκα λεπτά μετά, σε φάση καρμπόν με την προηγούμενη, ο Κώστογλου δεν θα μπορέσει να νικήσει τον γκολκίπερ του Ιπποκράτη που θα αποκρούσει και πάλι. Στο 17′ ο Μαμρικισβίλι θα απειλήσει με ένα μακρινό σουτ, με τον Γαλλή να μπλοκάρει. Στο 23′, η τρίτη ευκαιρία του Ορέστη ήταν και η φαρμακερή, με τη μπάλα να στρώνεται μέσα στην περιοχή στον Θάνο Ρουσσίδη και αυτός με ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής των γηπεδούχων Βασίλης Τσιομλεκίδης έκανε δύο αλλαγές σε διάστημα 10 λεπτών με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του να ισοφαρίσει. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Πυλούδη και Κατσαμάγκα, οι οποίοι ήταν καλοί αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Ο Ιπποκράτης είχε δύο καλές φάσεις στο 60′ και στο 71′ για να ισοφαρίσει, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ και έτσι οι παίκτες του Χρήστου Χρηστούδη έφυγαν με τους 3 βαθμούς από την Αλεξανδρούπολη.

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Β. Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης Α., Λαζαρίδης (46′ Πυλούδης), Τηλέγραφος (75′ Νένογλου), Τσαλγκίδης, Μπαρμπαγιάννης, Μαμρικισβίλι, Τσακανίκας, Στεφανίδης Κ., Παπαδόπουλος (57′ Κατσαμάγκας), Καρασερίδης, Στεφανίδης Η.

Ορέστης Ορεστιάδας (Χ. Χρηστούδης): Γαλλής, Κοτζά, Ντινούδης, Οικονόμου, Πετρόπουλος Κ., Ρουσσίδης Θ., Ρουσσίδης Α. (84′ Ναλμπάντης), Παρασκευάς, Κώστογλου (70′ Δαρβούδης), Οτέμπερης Η. (90′ Τσιτσκάρης), Καλυμνιός (75′ Κόκκινος).

Διαιτητής: Σιβούδης – Βοηθοί: Γεωργούδης, Ναζιρόπουλος

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

 

Share it