Search

Δείτε πως θα ξεκινούσαν οι 12 μονομάχοι της Α’ ΕΠΣ Θράκης τα play-off και play-out με βάση την υπάρχουσα βαθμολογία!

Βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης και η κατάσταση όσον αφορά τα play-off και τα play-out, έχει σχεδόν ξεκαθαρίσει!

Μοναδική εκκρεμότητα η έκτη και τελευταία προνομιούχος θέση της πρώτης εξάδας. Δόξα Σώστη και Ορφέας Ξυλαγανής μάχονται για αυτήν με τους πρώτους να έχουν 28 βαθμούς έναντι 20 των δεύτερων. Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιπουργκένη ψάχνει μία νίκη στα ματς με Ορφέα Στρύμης (εντός), ΠΑΟΚ Κομοτηνής (εκτός) και Ελπίδα Σαπών (εντός) προκειμένου να κλειδώσει τον μεγάλο στόχο της σεζόν. Από την άλλη ο Ορφέας πρέπει να πετύχει το 3/3 στις νίκες στα παιχνίδια με Κομψάτο Πολυάνθου (εντός), ΑΟ Μεσσούνης (εκτός) και ΠΑΟΚ Κοσμίου (εντός) και να περιμένει ταυτόχρονα και απανωτά στραβοπατήματα της Δόξας, κάτι που φαντάζει λίγο δύσκολο.

Την θέση τους στα play-off έχουν εξασφαλίσει οι ΠΑΟΚ Κοσμίου, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Δόξα Γρατινής, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Ελπίδα Σαπών, ενώ σίγουρα στα play-out θα αγωνιστούν οι Αναγέννηση Παγουρίων, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Κομψάτος Πολυάνθου, ΑΟ Μεσσούνης και Ελπίδα Σαπών.

Πάμε ωστόσο να δούμε την βαθμολογία με την οποία θα ξεκινούσαν οι δύο ομάδες τα μίνι αυτά πρωταθλήματα των 10 αγωνιστικών. Υπενθυμίζουμε πως η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει η κάθε ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος διαιρείται με το 3. Σε περίπτωση κλασματικού αριθμού η στρογγυλοποίηση γίνεται προς τα πάνω (π.χ. 22/3=7,3=8), ενώ επίσης να τονίσουμε πως ο πρώτος του κάθε μίνι πρωταθλήματος, δηλαδή ο 1ος και ο 7ος της σεζόν, ανάλογα με την διαφορά τους με τον 2ο και τον 8ο αντίστοιχα κερδίζουν και βαθμούς μπόνους. Συγκεκριμένα αν η διαφορά είναι 1-3 βαθμοί τότε κερδίζουν από έναν βαθμό, αν είναι 4-6 βαθμοί τότε παίρνουν δύο επιπλέον βαθμούς ενώ αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη των 7 βαθμών, τότε στην βαθμολογία τους προστίθενται 3 βαθμοί.

Αναλυτικά:

PLAY-OFF

  1. ΠΑΟΚ Κοσμίου 17 (16+1 bonus)
  2. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 15
  3. Δόξα Γρατινής 15
  4. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 14
  5. Ελπίδα Σαπών 13
  6. Δόξα Σώστη 10

PLAY-OUT

  1. Ορφέας Ξυλαγανής 8 (7+1 bonus)
  2. Αναγέννηση Παγουρίων 6
  3. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 5
  4. Κομψάτος Πολυάνθου 3
  5. ΑΟ Μεσσούνης 3
  6. Ορφέας Στρύμης 3

Share it