Search

Pre Game: 19η αγωνιστική Γ’ Εθνικής… μέρος 2ο!

Μετά τα δύο χθεσινά ματς στα οποία ο Απόλλων Παραλιμνίου επικράτησε 4-2 του Ορφέα Ξάνθης και η ΑΕ Διδυμοτείχου 2-0 της Δόξας Προσκυνητών, σήμερα διεξάγονται και τα υπόλοιπα 4 της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μεγάλη μάχη παραμονής στην Ξάνθη, με τον Άρη Αβάτου να υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, ενώ στην Κομοτηνή η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου φιλοξενεί τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, με τις δύο αυτές ομάδες να έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στην Χρυσούπολη με το Νέστο να καίγεται για βαθμούς απέναντι στην Καβάλα, ενώ στο Οφρύνιο στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης ο Αετός θα υποδεχθεί την Ελπίδα Σκουτάρεως

To pre game όπως και τη live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Οι επιχειρήσεις απ’ το Διδυμότειχο: New York Cafe-Bar, το Μουσικό Καφενείο «Νόστος», το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «Τερτσούδης Χρήστος» και το Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Τσινούδη-Μπαμπούρα».

 

Οι αποστολές των ομάδων της Θράκης για τα σημερινά ματς:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Άρης Αβάτου

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια, για την εξέλιξη των οποίων θα ενημερώνεστε από το SportsAddict, με την ζωντανή μετάδοση των αγώνων να ξεκινά από τις 14:00, μια ώρα δηλαδή πριν τη σέντρα:

Γήπεδο Φελώνης: Άρης Αβάτου – Μ. Αλ. Ξηροποτάμου

Διαιτητής: Πασχάλης Τρακαλιάνης(ΕΠΣ Σερρών)

Βοηθοί: Λάζαρης, Μηναδάκης(ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Ελπίς Σκουτάρεως

Διαιτητής: Σάββας Σιδηρόπουλος(ΕΠΣ Έβρου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος, Κίτσος(ΕΠΣ Έβρου)

Γήπεδο Χρυσούπολης:  Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καβάλα

Διαιτητής: Βασίλης Φωτίας(ΕΠΣ Πέλλας)

Βοηθοί: Κεσίσογλου, Δεμερτζής(ΕΠΣ Πέλλας)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μ. Αλ. Καρπερής

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσοπουλίδης(ΕΠΣ Ξάνθης)

Βοηθοί:  Γκοντολιας, Εμίν Κεχαγιά (ΕΠΣ Ξάνθης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Share it