Search

LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 19ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Το SportsAddict για ακόμη μία Κυριακή σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τη δράση από τους αγώνες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά των ομάδων της Θράκης, Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου & Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής. Να θυμίσουμε ότι χθες διεξήχθη το ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών (θυμηθείτε το ρεπορτάζ του SA για το ματς εδώ), αλλά και το Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης (θυμηθείτε το ρεπορτάζ του SA για το ματς εδώ).

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα: Νεκτάριος Αμποβιανίδης & Κώστας Νασούδης.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές, με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15.00:

Γήπεδο Φελώνης: Άρης Αβάτου – Μ. Αλ. Ξηροποτάμου

Διαιτητής: Πασχάλης Τρακαλιάνης(ΕΠΣ Σερρών)

Βοηθοί: Λάζαρης, Μηναδάκης(ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Ελπίς Σκουτάρεως

Διαιτητής: Σάββας Σιδηρόπουλος(ΕΠΣ Έβρου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος, Κίτσος(ΕΠΣ Έβρου)

Γήπεδο Χρυσούπολης:  Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καβάλα

Διαιτητής: Βασίλης Φωτίας(ΕΠΣ Πέλλας)

Βοηθοί: Κεσίσογλου, Δεμερτζής(ΕΠΣ Πέλλας)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μ. Αλ. Καρπερής

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσοπουλίδης(ΕΠΣ Ξάνθης)

Βοηθοί:  Γκοντολιας, Εμίν Κεχαγιά (ΕΠΣ Ξάνθης)

Πάμε στις συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου

Άρης: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης, Καπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Γκέκας, Κουτίνης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης, Κοτόπουλος
Στον πάγκο: Μελισσόπουλος Ν., Ψεμματάς, Τουργαϊδης, Εμίνογλου, Μελισσόπουλος Μ., Βαφειάδης, Κελσίδης

Ξηροπόταμος: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Κασραγιαννίδης, Τσιάρας, Βουτσινάς, Καράμπελας, Μπάμπουρας, Κουμπρόγλου, Μπερούκας
Στον πάγκο: Καραγκιοζίδης, Δημητριάδης, Πάπιτσας, Ζιάκας, Κυσίδης, Πετρόπουλος, Τσοκαταρίδης

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής

Δόξα: Κορωνάκης, Χατζήπαπα, Πλασταράς, Μίλερ, Λεφης, Γάϊδας, Στοϊλούδης, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κοσιής, Μουρατίδης
Στον πάγκο: Αλεξακούδης, Ξενοδοχίδης Γ., Ξενοδοχίδης Η., Συνοδινός, Κρασώνης, Παρασκευόπουλος

Καρπερή: Τουρουσίδης, Τουνισίδης, Νικόλιτσας, Νεδός, Σάμσιος, Μάνος, Κυρικτσής, Μπίντσης, Γκλαβίνης, Κούτλας, Μαυρουδής
Στον πάγκο: Μπρόκος, Μόσχος

14:45 Πέραν των τεσσάρων (Κούτρας, Πανουργιάς, Ανδρέου και Σαμαράς) που ήταν εκτός αποστολής για την ομάδα του Σιδηροχωρίου, δεν υπολογίζεται ούτε ο Παρασκευόπουλος αν και είχε δηλωθεί στην σύνθεση κανονικά, καθώς αντιμετωπίζει  πρόβλημα στον προσαγωγό και τελευταία στιγμή τέθηκε εκτός.

15:00 Σέντρα στο ματς… στην Φελώνη, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη μπάλα του αγώνα.

1′ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την Καρπερή. Ο Κυρικτσής πάτησε περιοχή, ωστόσω άργησε να κάνει το πλασέ, βγήκε ο Κορωνάκης και απέκρουσε την μπάλα στο κόρνερ.

2′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ  για τον Άρη Αβάτου. Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά του Χαριτίδη γέμισμα κεφαλιά Κοτόπουλος και 1-0.

15:05 Σέντρα και στο ματς της Κομοτηνής

11′ 1-1 Ισοφαρίση στον αγώνα. Ασίστ Γκόγκα, ο Μπερούκας με προβολή ισοφαρίζει. Προσπάθησε να απαντήσει άμεσα το Άβατο όμως το σουτ του Κοτόπουλου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ξηροποτάμου. Πολύ καλός ο ρυθμός, βοηθά και ο καλοκαιρινός καιρός που υπάρχει στο γήπεδο. Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο.

14′ Αετός Ορφανού-Ελπίς Σκουτάρεως 0-1 (Καπετάνος)

18′ Πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή για τη Δόξα. Το σουτ του Ανυφαντάκη έξω απο την περιοχή, έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

19′  Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα 0-1 (αυτογκόλ)

 21′ Αετός Ορφανού-Ελπίς Σκουτάρεως 0-2 και πάλι γκολ απο τον Καπετάνο.

38′ Σουτ του Μουρατίδη, έξω απο την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

 41‘ Μεγάλη φάση για το Αβάτου, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκέκας πήρε την κεφαλιά εντυπωσιακά σε κόρνερ ο κιπερ του Ξηροποτάμου.

43′ Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα 1-1 (Αρετάς )

44′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ για το Άβατο. Ο Κοτόπουλος μπαίνει στην περιοχή κάνει το σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας με τον Γκέκα να παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ από κοντά κάνει το 2-1για  τον Άρη. Στο ματς της Χρυσούπολης , η ομάδα της Καβάλας προηγείται με 1-2 με γκολ του Κέρντι.

45΄Λήξη α’ ημιχρόνου στα παιχνίδια. Γκολ σε όλα τα γήπεδα του 1ου ομίλου εκτός από το Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής. Πολύ κακό ποιοτικά το παιχνίδι. Με μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, αυτή του 1′ για τους φιλοξενούμενους  & απο την για τη Δόξα με τα δυο σουτ που καταγράηκαν να μην έχουν απηλήσει ιδιαίτερα.

16:01 Έναρξη β’ ημιχρόνου .

46΄ Έναρξη του αγώνα στην Φελώνη με αναγκαστική αλλαγή για το Άβατο. Βγαίνει  ο σκόρερ Γκέκας που ένιωσε αδιαθεσία και μπαίνει στην θέση του ο Νίκος Μελισσόπουλος.

16:08 Έναρξη β’ ημιχρόνου στην Κομοτηνή.

56′ ΓΚΟΟΟΟΛ για τη Δόξα. Βγήκαν στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι, ξεδιπλώθηκαν πάρα πολύ όμορφα. Ο Ανυφαντάκης από το χώρο  του κέντρου, δεξιά στον Μουρατίδη και εκείνος έβγαλε μια κάθετη στον Στοϊνοβιτς που άνοιξε το σκορ στον αγώνα.

58′ Νέα καλή στιγμή για το Σιδηροχώρι. Μετά απο κόρνερ και φάση διαρκείας μεσα στην περιοχή, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε. Ο Μίλερ έκανε τελικά την κεφαλιά και ο Κσίμης μπλόκαρε τη μπάλα.  2η αλλαγή για Άβατο, στην θέση του Κουτίνη μπαίνει ο Τουργαίδης.

66′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για το Άβατο. ο Πάρης Κοτόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το 3-1. Πρώτη κεφαλιά Κουτσούμπα με τον Κοτόπουλο να παίρνει το ριμπάουντ και να δίνει δύο γκολ προβάδισμα στην ομάδα του. Υπάρχει μικρή συμπλοκή εδω…εντονες αντιπαραθεσεις μεταξυ παικτών και των πάγκων των 2 ομάδων. Η φασαρία ξεκίνησε επειδή δεν βγήκε η μπάλα έξω για φερ πλει.

73′ Έχουμε αποβολή απο έναν απο κάθε πάγκο…Επίσης τρεις κόκκινης σε παίκτες. αποβάλλεται ο Βουτσινάς από τον Ξηροπόταμο, και από το Άβατο ο Λαζαρίδης και ο Κελεσιάδης από τον πάγκο. Με δεκα συνεχίζουν οι δυο ομάδες.

74′ Μία πολύ καλή στιγμή για την Δόξα. Απο το κόρνερ του Μαυράκη, η μπάλα πέρασε αουτ.

75 2η  αλλαγή για Ξηροπόταμο έξω ο Τσιάρας μέσα ο Πάπιτσας. 1η αλλαγή για την ομάδα της Καρπερής, ο Μοσχος στη Θέση του Κούτλα.

78′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για το Άβατο. μετά απο πέναλτι που κέρδισε ο Μελισσόπουλος. Ευστόχησε ο Χαριτίδης στο 78′ και δινει διαστασεις θριάμβου. Στο άλλο ματς η Δόξα, η Δοξα κέρδισε πέναλτι, όταν μετά την σέντρα του Μουρατίδη, ο Νικολίτσας στην προσπάθεια να απομακρύνει βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαυράκης, όμως ο Κασίμης έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε το πέναλτι.

79′  1η αλλαγή και για την Δόξα, ο Κρασώνης στη θέση Κοσιου.

80‘ 3η αλλαγή για Άβατο,  ξω ο Κοτόπουλος στην θέση του περνά ο Μιχάλης Μελισσοπουλος.

82′  2η αλλαγή για την Δόξα. Ο Ηλιας Ξενοδοχίδης στη θέση του Μαυράκη.

84′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του το Άβατο Έξω ο Χαριτίδης μέσα ο Ψεμματάς.

85′
  3η αλλαγή για τη Δόξα. Στη θέση του Πλασταρά, μπαινει ο Αλεξακούδης

87′ 3η αλλαγή για Ξηροποταμο εξω ο Μπερούκας στην θεση του ο Καραγκιοζίδης.
90′  Κόκκινη στον Δόντσο του Άρη Άβατου.Την ήθελε την αποβολή γιατί είχε συμπληρώσει κάρτες.

Τέλος στα παιχνίδια! Τεράστια νίκη για το Άβατο, νίκη και για το Σιδηροχώρι με 1-0. Μείνετε στο SportsAddict καθώς ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του ομίλου. Ευχαριστούμε που ήσασταν και σήμερα μαζί μας.

Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Οι επιχειρήσεις απ’ το Διδυμότειχο: New York Cafe-Bar, το Μουσικό Καφενείο «Νόστος», Nektarios Biliakakis Photography, το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «Τερτσούδης Χρήστος» και το Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Τσινούδη-Μπαμπούρα».

Share it