Search

Όρθιος στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη με ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό!

Με παίκτες απλήρωτους. Με διοίκηση εξαφανισμένη. Με ρόστερ χαμηλών προσδοκιών. Κι όμως ο  παρατημένος στη μοίρα του  Παναθηναϊκός αν κι έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά και με 10 παίκτες έπαιξε ψυχωμένα και έφυγε όρθιος από το Φάληρο (1-1), ψαλιδίζοντας κι άλλο τις ελπίδες τίτλου του Ολυμπιακού

Σε ένα από τα χειρότερα ντέρμπι των τελευταίων ετών Φορτούνης (61′) και Μουνιέ (88′) ήταν οι σκόρερ των δύο ομάδων και οι δύο από το σημείο του πέναλτι. Η ψυχωμένη ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έβλεπε τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να «καθαρίσει» τη νίκη, μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη στο 60′, που κόστισε και την αποβολή στον Οικονόμου, και παρότι έπαιζε με 10, πήρε μάγκικο βαθμό στο Φάληρο, 1-1, με την εκτέλεση του Μουνιέ, επίσης από την άσπρη βούλα, στο 85′!  Ένα… κλικ, πάντως, έξω από τη μεγάλη περιοχή του Προτό είναι το μαρκάρισμα του Ένγκελς στον Μουνιέ, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να δίνει, παρ’ όλα αυτά, την εσχάτη των ποινών, σε μία πάρα πολύ δύσκολη και οριακή φάση.

Ουσιαστικά, λοιπόν, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν… τρίποντο, «τελειώνει» τα όνειρά τους για τίτλο, αφού έμειναν μακριά από την ΑΕΚ (54 έναντι 47) και άσχετα από το τι θα γίνει με τις δικαστικές αποφάσεις.

Από την άλλη, το «τριφύλλι» είναι μόλις έναν βαθμό  κάτω απο Ξάνθη, Τρίπολη και Πανιώνιο που ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Οσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Μποτία, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο (88′ Μάριν), Οτζίτζα (56′ Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (78′ Τζούρτζεβιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Ινσούα, Κουλιμπαλί (80′ Χατζηγιοβάνης), Κάτσε (65′ Μουνιέ), Τσανδάρης, Λουντ, Αλτμαν, Δώνης (65′ Αυλωνίτης).

Share it