Search

Νίκη γοήτρου για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο ντέρμπυ ουραγών με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής! (+pics)

Με 1-0 επικράτησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους της και δίκαια κατέκτησε αυτό το τρίποντο. Έτσι η Δόξα κέρδισε μια νίκη γοήτρου στο ντέρμπυ των ουραγών και αποφεύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχασαν την σημαντικότερη ευκαιρία τους μόλις στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Κορωνάκη να δηλώνει παρών. Στην συνέχεια, πέραν από κάποια χλιαρά σουτ, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία στα αντίπαλα καρέ και παρ’όλο που ο Κασίμης διατήρησε το 1-0 αποκρούοντας πέναλτι στο 78′, οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του ματς καταγράφηκε στο πρώτο λεπτό με τον Κυρικτσή να πατάει περιοχή, όμως τον Κορωνάκη να του κλείνει γρήγορα το οπτικό πεδίο και να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε. Στο 18′ το σουτ του Ανυφαντάκη από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ, ενώ στο 38′ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Μουρατίδη.

Στο 56′ η Δόξα πέτυχε το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση. Αφού οι παίκτες της ξεδιπλώθηκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ο Ανυφαντάκης από τον χώρο του κέντρου μοίρασε στα δεξιά για τον Μουρατίδη, εκείνος με μια πολύ ωραία κάθετη βρήκε τον Λάζαρο Στοΐνοβιτς που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Μέγα και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα στην κάτω δεξιά γωνία του Κασίμη για το 1-0.

Στο 58′ μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας, η κεφαλιά του Μίλλερ κατέληξε στα χέρια του Κασίμη, στο 74′ η εξ επαφής κεφαλιά του Χατζήπαπα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 78′ ο Κασίμης απόκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαυράκης και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης που είχε για βοηθούς τους Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Στοΐνοβιτς): Κορωνάκης, Χατζήπαπα, Πλασταράς (85′ Αλεξακούδης), Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Στοΐνοβιτς Λ., Ανυφαντάκης, Μαυράκης (82′ Ξενοδοχίδης Η.), Κόσιης (79′ Κρασσώνης), Μουρατίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής (Εγγονίδης): Κασίμης, Τουνουσίδης, Νικολίτσας, Νέδος, Ζάντσιος, Μάνος, Κυρικτσής, Μπίντσης, Γκλαβίνης, Κούτλας (75′ Μόσχος), Μαυρουδής.

Share it