Search

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας με…κουκλοθέατρο απο τον Ερμή Μάνδρας!

Ανακοίνωση εξέδωσε κατά της διαιτησίας, και κυρίως του επόπτη για την ήττα απο τον Άρη Πετεινού με 2-1 μέσα στην Μάνδρα, εξέδωσε ο Ερμής χαρακτηρίζοντας μάλιστα όσα συμβαίνουν ως “κουκλοθέατρο.

Αναλυτικά:

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ – Βαχαβιωλος, ΕΠΣ, Επιτροπή διαιτησίας όργανα διαιτησίας κτλ…. 1-2

Την μία ο Α, την άλλη ο Β την άλλη ο Γ…, επιμένετε να μας μάθετε την Άλφα βήτα!!! Δεν χρειάζεται…, την ξέρουμε καλά, ίσως καλύτερα από εσάς!!! Τη λέξη “ΝΤΡΟΠΉ” να μάθετε διότι μάλλον είναι άγνωστη!!! Ξέρετε στο χωριό μας το λένε και “Τσίπα”, αλλά που να τη βρει κανείς…., αγνοείται..!!! Συνεχίστε έτσι…., έτσι κι αλλιώς μια “ευχάριστη ατμόσφαιρα”, είμαστε όλοι…. και απολαμβάνουμε το “ΚΟΥΚΛΟΘΈΑΤΡΟ”..
Όποιοι θέλουν ας σας χαίρονται…., εμείς όχι..!
Υ. Γ Ααα και κάτι ακόμη…, Συνεχίστε να ορίζετε και να ανέχεστε ως διαιτητές αγώνων περαστικούς από την Ξάνθη ανθρώπους,! Μόνοι σας δείχνετε ότι δεν έχετε σε καμία μα καμία υπόληψη τους περισσότερους Ξανθιωτες διαιτητές!!!
Υ. Γ 2.. Καλό βράδυ τώρα, διότι δεν έχουμε και πολύ χρόνο.., πρέπει να αναζητήσουμε τα ενδεχόμενα σενάρια στα επόμενα επεισόδια για το “ΚΟΥΚΛΟΘΈΑΤΡΟ”… που λέγαμε…., αλλά πιστέψτε μας,μας κουράσατε…., Κωμωδία… Τραγωδία έγιναν συνώνυμα πλέον, μια χαρά, ΜΠΡΆΒΟ..!!! Μεγάλο επίτευγμα..!!!
Ότι και να κάνετε, εμείς είμαστε.. ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ, αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ…. και ούτε μπορείτε να το αλλάξετε…., να το ΘΥΜΑΣΤΕ..

.Φωτογραφία του χρήστη Ερμης Μανδρας Α.Π.Ε.

Share it