Search

Pregame: Α’ ΕΠΣ Ξάνθης: 18η αγωνιστική (15:00 LIVE SportsΑddict)

Με τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, που θα ξεκινήσουν στις 15:30, συνεχίζεται η δράση στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, με πολύ σημαντικά παιχνίδια για την μάχη της παραμονής. Με το Sportsaddict να ανοίγει το live απο τις 15:00 μεταφέροντας σας παράλληλα την δράση και στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με τον Απόλλων Παραλιμνίου για την Γ’ Εθνική

Η πρωτοπόρος και αήττητη Ασπίδα Ξάνθης έχει μπροστά της μια απο τις πιο επικίνδυνες εξόδους της μέχρι το φινάλε της χρονιάς παίζοντας στην έδρα του Απόλλωνα, ενώ πολύ δύσκολη έξοδος έχει και ο δεύτερος Άρης Πετεινού που δοκιμάζεται στην έδρα Ερμή Μάνδρας. Ενώ όσον αφορά τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Αστέρα Μαγικού με την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Απο εκεί και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται στις δύσκολες μάχες που έχουν μπροστά τους οι ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους. Η ΑΕ Ξάνθης έχει δύσκολη αποστολή στον Ζυγό απέναντι στον Ηρακλή, ενώ παρόμοιο έργο θα έχει και η Κεντητή που δοκιμάζεται στην έδρα του Εχίνου. Εντός έδρας αγωνίζεται ο Νέστος Κύρνου που υποδέχεται την Βιστωνίδα αναζητώντας μια νίκη-οξυγόνο. Ξεκούραστο τρίποντο θα πάρει ο Άτλας Σελίνου που έχει στο πρόγραμμα ματς με το Κουτσό που έχει αποχωρήσει

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

Το La Bombonera Cafe-Bar and More ανανεώθηκε και σας περιμένει στον καλαίσθητο πολυχώρο του με 2 ορόφους στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 στην Ξάνθη. Στο 1ο όροφο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το τσίπουρό σας σε συνδυασμό με τους εκλεκτούς μεζέδες της Κυρίας Κατερίνας οι οποίοι έχουν μεγάλη ζήτηση, βλέποντας παράλληλα τους αγαπημένους σας αγώνες ή ακούγοντας ποιοτική μουσική.

Ο 2ος όροφος προσφέρεται καθημερινά ως αναγνωστήριο για τους φοιτητές σε συγκεκριμένες ώρες με ειδικές τιμές. Επίσης η τοποθέτηση ενος μεγάλου προτζέκτορα σας δίνει τη δυνατότητα για σεμινάρια ή παρουσιάσεις. Ακόμη κάθε Σάββατο μετά τις 23:00 χορεύουμε σε ρυθμούς tango/latin/salsa.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Ερμής Μάνδρας – Άρης Πετεινού  (Βαχαβιώλος, Γκοντόλιας, Καραλευθέρης)

Απόλλων Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης  (Γιαπουτζής, Βαμβακίδης, Ξυνός)

Ηρακλής Ν. Ζυγού – ΑΕ Ξάνθης  (Κιοτζένης, Κούλα Χασ., Τζιβαρτζίδης)

Νέστος Κύρνου – ΑΟ Βιστωνίδα  (Ουζουνίδης, Κοτινούδης, Χρυσέλης Γ.)

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Αστέρας Μαγικού  (Γκαϊτατζής, Πασχαλίδης Γ., Πεχλεβανούδης)

Εχίνος Σπορ – Κεντητή Ξάνθης  (Σουρουτζίδης, Γκώγος, Δρακίδης)

Π. Μελάς Κουτσού – Άτλας Σελίνου  0-3α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Share it