Search

Ράσταβατς: “Δεν αξίζαμε να χάσουμε”! Οι δηλώσεις των δύο τεχνικών στην συνέντευξη τύπου του Περιστερίου

Άδικη θεωρεί την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο ο Μίλαν Ράσταβατς, με τον τεχνικό της Ξάνθης να αναφέρει πως το κυνήγι της πέμπτης θέσης είναι μια πρόκληση για τους Θρακιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου:
«Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για μας και θεωρώ ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά το ποδόσφαιρο μας δείχνει αυτή την όψη. Σύμφωνα με το πλάνο είχαμε καλό έλεγχο σε κάποιους χώρους του γηπέδου. Το πλάνο ήταν σε μεγάλο βαθμό πετυχημένο, με εξαίρεση το γκολ που δεχθήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να απειλήσουμε, όταν ο Ατρόμητος έπαιξε πιο αμυντικά. Θέλαμε να αυξήσουμε το ρυθμό, αλλά ο Ατρόμητος κατάφερε να τον χαμηλώσει. Ήταν πολύ δύσκολο για το ρυθμό τα πολλά φάουλ, με πολλούς παίκτες να μην καταλαβαίνουν το “γιατί” δίνονται τόσα πολλά φάουλ. Είχαμε καλό παιχνίδι, με γενναιότητα και φυσικά κοιτάμε παρακάτω και να βελτιωθούμε.

Είμαι σίγουρος ότι θέλαμε περισσότερη τύχη, ειδικά όταν παίζουμε με μία τέτοια ομάδα. Έπρεπε όμως να προσαρμοστούμε στις αλλαγές του αντιπάλου. Μην ξεχνάμε όμως και με ποιον παίζαμε, αφού ο Ατρόμητος έχει δείξει την ποιότητά του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος», είπε αρχικά.

Για το αν η Ξάνθη στοχεύει στην Ευρώπη: «Πάντα σκέφτομαι το επόμενο ματς. Είμαστε στις υψηλές θέσεις, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε όλο και περισσότερο να βελτιωνόμαστε. Είναι μια πρόκληση η θέση μας σε αυτό το χρονικό σημείο και πρέπει να βρούμε τις απαντήσεις στα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν είτε με τραυματισμούς είτε με τιμωρίες».

Κάναντι: “Πολύ σημαντική νίκη”

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του αλλά και από το τρίποντο που πήρε η ομάδα του κόντρα στην Ξάνθη, δήλωσε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι.  Παράλληλα, ο Αυστριακός προπονητής αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, λέγοντας πως ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα. Θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς. Θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου. Ήθελα να παίξουμε πολύ καλά στον τακτικό τομέα. Δημιουργήσαμε τις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δυο-τρία γκολ. Τίποτα άλλο. Πάλι και πάλι μπράβο στους παίκτες μου για την εικόνα τους και την προσπάθειά τους.

Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα ήξερε ότι θα μας δώσει πολύ μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Είναι ακόμα 18 βαθμοί που μπορούμε να παλέψουμε. Όλα εξαρτώνται από μας. Πραγματικά είχε πολύ μεγάλη σημασία για μας η νίκη σήμερα. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα σε άμυνα και επίθεση. Στο β’ ημίχρονο δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 3-5-2. Η Ξάνθη έχει ποιότητα και ταχύτητα στην επίθεση. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους και αυτό το καταφέραμε».

Για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του: «Όπως έχω πει κι άλλες φορές, δεν μπορώ να γίνω πολύ συγκεκριμένος. Το χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από την προηγούμενη εβδομάδα».

Share it