Search

Πήρε το ντέρμπι με Νέα Γενεά και αισιοδοξεί για τη συνέχεια η Νίκη

Την δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες στην διαδικασία των play off του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών του βόλεϊ πανηγύρισαν τα κορίτσια της Νίκης. Έστω και με περιπετειώδη τρόπο, επικράτησαν στο ντέρμπι της Νέα Γενεάς Ασβεστοχωρίου με 3-2 σετ.

Ήταν ένα ντέρμπι με μεγάλη διάρκεια, σκαμπανεβάσματα, με εναλλαγές στο σκορ, λάθη εκατέρωθεν και φάσεις διαρκείας που τελικά είχε ευτυχή κατάληξη για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, η οποία πλέον βλέπει καλύτερα τη συνέχεια έχοντας και τα δύο επόμενα παιχνίδια στην έδρα της με Βότση και Ελπίδα.

Η Νίκη ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδια και πήρε το πρώτο σετ αφού ήταν κυρίαρχη σε όλους τους τομείς. Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο και έστω με δυσκολία είχε το πάνω χέρι, προηγούμενη με 24-22. Ωστόσο λάθη και επιθέσεις που σταμάτησαν στο αντίπαλο μπλοκ έφεραν την ανατροπή υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η εξέλιξη αυτή επηρέασε τη Νίκη που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και έχασε εύκολα το τρίτο σετ. Ωστόσο, με βελτίωση στο μπλοκ/άμυνα και αποτελεσματικότερη επίθεση αντεπιτέθηκε, μείωσε τα λάθη και οδήγησε το παιχνίδι το τάι μπρέικ για να πανηγυρίσει τελικά μια σπουδαία νίκη με 3-2 σετ.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Έβρου έπιασε τη Νέα Γενεά στη 2η θέση με 7 βαθμούς.

Τα σετ: 25-20, 24-26, 15-25, 25-17, 15-8

Νίκη Αλεξ/πολης (Γιάννης Ανδρεάδης): Σιούγγαρη Νικολαΐδου, Καρακύκλα, Χατζηνικολάου, Καράμπαλη, Παρισάκη, λ-Καλογεροπούλου (Δημητροπούλου, Παπάζογλου, Ζυγερίδου).

Share it