Search

Ήττα στην Θεσσαλονίκη απο τον πρωταθλητή Βορρά ΠΑΟΚ για τους Παίδες της Ξάνθης

Την ήττα με 3-0 γνώρισαν οι Παίδες της Ξάνθης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Lolas (γήπεδο 2) για την 17η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της Super League.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Μανεσίδης, έπειτα από την ασίστ του Κιτσάκη και συνέχισε, στο 19’, ο Κωνσταντέλιας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 3-0 πέτυχε και πάλι ο Κωνσταντέλιας με ωραίο αριστερό σουτ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη προσπάθησαν να αντιδράσουν χάνοντας καλές στιγμές με τους Γκαρνέτα – Ζυπίδη, όμως το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι η ξανθιώτικη ομάδα παρέμεινε στους 19 βαθμούς μετά από 13 αγώνες.

Ενώ ο ΠΑΟΚ του Κομοτηναίου αρχηγού του “δικεφάλου” Νάση Στοίνοβιτς, που με αυτή τη νίκη έφτασε τους 39 και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή του Βορείου ομίλου, και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μαμασούλας με βοηθούς τους Κωνσταντίν και Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΠΑΟΚ: Τσιόπτσης, Κιτσάκης (67’ Παϊραζίδης), Καράκουτης, Χνάρης (70΄Μανωλιούδης), Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Μανεσίδης (60’ Μπουρνέλης), Στοϊνοβιτς, Κούτσιας, Κουίδης (67’ Οσμάν), Κωνσταντέλιας (67’ Χατζηστραβός).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Αραμπατζόγλου (35′ Βαφειάδης), Καλαϊτζής, Ευθυμιάδης, Χασάνογλου, Ισαακίδης, Μπίλιας (58′ Παροτσίδης), Γκαρνέτας, Ασήμογλου (76′ Παπαδούδης), Ζυπίδης (60′ Κοντογιαννίδης), Αλή (58′ Κουράκ).

Share it