Search

Έχασε την ευκαιρία να “κλειδώσει” το εισιτήριο για την επόμενη φάση ο Άθλος!

Ενδεχόμενη νίκη του Άθλου Ορεστιάδας στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Απόλλωνα, θα σηματοδοτούσε ουσιαστικά την εξασφάλιση της συμμετοχής του στην Γ’ Φάση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης των play-off και την επικράτηση της ΑΕ Κομοτηνής επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Ο Άθλος όμως δεν είχε το πρόσωπο και την εικόνα που έχει δείξει φέτος στα περισσότερα παιχνίδια, με συνέπεια να ηττηθεί απ’  τον Απόλλωνα και να μην “σφραγίσει”  από τώρα τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση. Οι ομάδα του Π. Τσιακμάκη έχασε στα σημεία το πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο εμφανίστηκε πολύ καλύτερη, έκανε το 1-1 σετ και έδινε την εντύπωση πως θα συνέχιζε στο ίδιο τέμπο. Μόνο που αυτό δε συνέβη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει το τρίτο σετ με χαρακτηριστική ευκολία και να φτάνει στη συνέχεια στο τρίποντο.

Για τον Άθλο ακολουθεί το ντέρμπι στην Ορεστιάδα με την ΑΕ Κομοτηνής που ήδη έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τη Γ’  Φάση. Αν δεν καταφέρει η ομάδα της Ορεστιάδας να κερδίσει τότε μάλλον, το εναπομείναν δεύτερο εισιτήριο θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι, Ελπίς –  Άθλος.

Τα σετ: 25 – 22, 13- 25, 25 – 16, 25 – 20

Share it