Search

Έχασε στον φινάλε απο τον ΠΑΟΚ αλλά “αγκάλιασε” την πρόκριση στο Final 4 η Κ17 της Ξάνθης!

Την ήττα γνώρισαν στο ντέρμπι κορυφής του Βορείου ομίλου, απο τον ΠΑΟΚ οι Έφηβοι της Ξάνθης που παρά τις καλές στιγμές που είχαν έχασαν με 1-0, σε ένα ματς που πάντως παρά την ήττα η Ξάνθη βρίσκεται μαζί με τον ΠΑΟΚ μια ανάσα απο την πρόκριση στο Final 4 πέντε στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

 

Στην αναμέτρηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο Lolas (γήπεδο 1)  οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή στάθηκαν άτυχοι, καθώς στο 85′ με τον Καραμπέρη παραβιάστηκε η εστία τους και διαμορφώθηκε το τελικό 1-0. Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες με την ξανθιώτικη ομάδα να απειλεί στο 55′ με τον Κακουλίδη όταν αστόχησε στο τετ α τετ και στο 75′ με τον Κοτόπουλο. Η ομάδα της Θράκης ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γράβα στις καθυστερήσεις

Η Ξάνθη έχει 43 βαθμούς και είναι στην 2η θέση του Β’ Ομίλου, ενώ ο ΠΑΟΚ έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο, είναι στην 1η με 44, πάντως και οι δύο βρίσκονται  κοντά στο να  κλειδώσουν την πρόκριση μια και η τρίτη Λάρισα έμεινε στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννενα ενώ ακόμη και σε περίπτωση νίκης του Παναιτωλικού την Κυριακή οι δύο ομάδες θέλουν μία νίκη στα επόμενα πέντε η Ξάνθη και τέσσερα ο ΠΑΟΚ ματς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Μιχουλιάς με βοηθούς τους Μποζατζίδη και Παπαδοπούλου της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Βουτσάς, Μουτζούρης, Γρόσδης, Τάχατος (80’ Αβεντισιάν), Σαπουντζής (65’ Τσέλιος), Θεοδωρίδης (55’ Μπούμπας), Κορέας (55’ Καλουτσικίδης), Σπαρτιάτης (85’ Μπάλας), Καραμπέρης, Πουρναράς.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Ποδάρας (90′ Κιούπης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Πασσαλής (90′ Σπυριδωνίδης), Γράβας, Γκατζόγιας (80′ Τσιτσεκίδης), Κακουλίδης (60′ Κοτόπουλος), Τσιλιγγίρης (70′ Μανίσογλου), Φάκης.

Share it