Search

Κάλεσμα της ΑΕΔ στον κόσμο για τον «τελικό» με τους Προσκυνητές στην Αλεξανδρούπολη!

Με ανακοίνωση της η ΑΕ Διδυμοτέιχου κάνει γνωστούς τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης των κάστρων, αλλά ούτε και στο δημοτικό στάδιο Σουφλίου το οποίο είναι δηλωμένο ως δεύτερη έδρα της στη Γ’ Εθνική το ματς με τη Δόξα Προσκυνητών.

Παράλληλα καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Διδ/χου και της Αλεξανδρούπολης να δώσει βροντερό παρόν στον αγώνα που θα γίνει τελικά αύριο Σάββατο στις 15:00 στο «Φώτης Κοσμάς».

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ:

«Στο Γήπεδο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη αύριο Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας μας με την ”ΔΟΞΑ” ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ.

Αναλογιζόμενη την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού σταδίου Διδυμοτείχου αλλά και του Δημοτικού σταδίου Σουφλίου (δηλωμένο σαν 2η έδρα για τις υποχρεώσεις της ομάδας ) η διοίκηση της ομάδας θεώρησε σαν καλύτερη επιλογή την μετάθεση του αγώνα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για να αποφύγει οποιοδήποτε πιθανότητα αναβολής του αγώνα που θα είχε οικονομικό κόστος περί τα 2.000€.

Περιμένουμε τους φιλάθλους μας αλλά και τους φιλαθλους της Αλεξανδρούπολης να δώσουν βροντερό παρόν και να βοηθήσουν την ομάδα μας σε ακόμα έναν τελικό παραμονής!»

Share it