Search

Δράση σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης!

Τρεις αγώνες εκτός έδρας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Ακαδημίας της Ξάνθης που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η Κ20 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 η ώρα του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο Ρουφ. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη βρίσκεται στην 7η θέση με 33 βαθμούς σε 21 αγώνες, ενώ αυτή των γηπεδούχων στην 4η θέση με 40 βαθμούς σε 22 παιχνίδια. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Χαλδαιος (Αραβίδης – Χιόνης) της ΕΠΣ Αθηνών.

Η Κ17 του Κώστα Μπεδρελή, για την 23η αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής, την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Lolas (γήπεδο 1) το Σάββατο στις 14:00. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 1η θέση του Β’ Ομίλου με 43 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στην 2η με 41 κι ένα παιχνίδι περισσότερο. Διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Μιχουλιάς (Μποζατζίδης – Παπαδοπούλου) της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος το Σάββατο (13:30) στο αθλητικό κέντρο Lolas (γήπεδο 2) απέναντι στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και η Κ-15 της Ξάνθης για την 17η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της Super League. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς μετά από 12 αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην πρώτη θέση με 36 πόντους μετά από 13 αναμετρήσεις. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μαμασούλας (Κωνσταντίν – Χατζηβασιλείου) της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Share it