Search

Το 15 στα 15 έκανε η ΑΕΚ Έβρου που έβαλε 7 γκολ στη Χηλή! (photos)

Ούτε η Νέα Χηλή δεν μπόρεσε να σταματήσει την ΑΕΚ Έβρου.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν για ακόμα μία φορά καταιγιστικοί και φιλοδώρησαν με 7 γκολ τους «αργοναύτες» στα πλαίσια της 15ης εξ αναβολής αγωνιστικής. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έφτασε τις 15 σε ισάριθμα ματς στο Νότιο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου και οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τον χορό τον γκολ στο γήπεδο της Χηλής (που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση παρά την βροχόπτωση της προηγούμενης ημέρας) άνοιξε ο Νότης στο 6′ όταν έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ, ο Τσακιρίδης βρήκε τη μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-0. Στο 23′ η Χηλή θα κερδίσει πέναλτι μετά από χέρι που είδε ο διαιτητής κ. Παπάς μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιόρογλου, αλλά ο Τσιλεγκερίδης έπεσε στη δεξιά του γωνία και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 35′ η «Ένωση» θα φτάσει στο 2-0 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Πεκιαρίδης. Στην φάση αυτή πήρε κίτρινη ο γκολκίπερ των γηπεδούχων για την ανατροπή του επιθετικού της ΑΕΚ. Δύο λεπτά μετά ο κάπτεν των φιλοξενούμενων θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από αναταραχή στην άμυνα της Χηλής κάνοντας το 3-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Αν κάποιοι νόμιζαν ότι στο β’ μέρος οι παίκτες του Μένιου Ζιώγα θα έμεναν πίσω και θα κρατούσαν δυνάμεις, μάλλον δεν ήξεραν τι είχε γίνει σε προηγούμενες αναμετρήσεις. Αφού η Χηλή απείλησε με Φραγκούλη και Ελλενίδη,  όπως σε άλλα ματς, έτσι και στο χθεσινό, η ΑΕΚ συνέχισε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και σημείωσε άλλα 4 γκολ. Την αρχή και το 4-0 έκανε ο Πολυχρονίδης στο 60′, ενώ ένα τέταρτο μετά ο Τρανόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 82′ ο Πολυχρονίδης θα σκοράρει για 2η φορά στο ματς για το 6-0, ενώ στο 87′ ο Τερζής θα διαμορφώσει το τελικό 7-0.

Η ΑΕΚ Έβρου είναι στην πρώτη θέση με 45 βαθμούς, 15 νίκες σε 15 παιχνίδια, έχει την καλύτερη επίθεση με 59 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 13.

Συνθέσεις:

ΑΕ Ν. Χηλής (Δημήτρης Τσώνης): Τσακιρίδης, Διακίδης, Δέλκος, Χαρχαλίδης, Σιδεράς (60′ Χαϊδευτός), Κιόρογλου (46′ Καλυβάς) , Φραγκούλης, Τσανάκας, Ράπτης (75′ Φυλλαρίδης), Ελλενίδης, Καραγκιοζίδης (80′ Κόρακας).

ΑΕΚ Έβρου (Μένιος Ζιώγας): Τσιλεγκερίδης, Κουνγκούλι, Μαλλιώρας (80′ Κορδόνιας), Καραγιάννης, Γκιαουρίδης, Πολυχρονίδης, Τερζής, Νότης (65′ Χατζηκωνσταντινίδης), Τσιριγώτης, Τρανόπουλος (75′ Παπαγεωργίου), Πεκιαρίδης (70′ Κεσσάτης).

Διαιτητής: Παπάς – Βοηθοί: Δαλής, Τουντζιαράκης.

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι:

Share it