Search

Ο απολογισμός της 18ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 23 γκολ, 5 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε με την 18η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Με νίκες συνέχισαν όλες οι ομάδες της πρώτης εξάδας, με το Κόσμιο να παραμένει δύσκολα στην κορυφή, την Γρατινή, τον Ίασμο και την Ελπίδα να κερδίζουν έυκολα, τον Σπάρτακο να επικρατεί στο τοπικό ντέρμπυ της αγωνιστικής και τον Σώστη να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την εξασφάλιση της έκτης θέσης.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Δόξα Γρατινής-Ορφέας Στρύμης 3-0

Με το δεξί επέστρεψε στον πάγκο της Δόξας Γρατινής ο Γιώργος Δίγκας, αφού είδε την ομάδα του να επικρατεί με 3-0 του Ορφέα Στρύμης χάρη στα τέρματα των Μουζασβίλι (2) και Σεφκέτ Σελήμ.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Ξυλαγανής 3-0

Με 3-0 επικράτησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων του Ορφέα Ξυλαγανής στο τοπικό ντέρμπυ της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στο κυνήγι των πρώτων θέσεων, ενώ από την άλλη το έργο του Ορφέα για είσοδο στην εξάδα δυσκολεύει. Στο 53′ ο Βασιλακάκης έκανε το 1-0, στο 60′ ο ίδιος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ στο 85′ ο Θωμάς έγραψε το τελικό 3-0.

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Σώστη 0-2

Μία νίκη μακριά και από την μαθηματική κατάκτηση της τελευταίας θέσης των play-off βρίσκεται η Δόξα Σώστη, μετά την επικράτηση με 0-2 επί της Αναγέννησης Παγουρίων, χάρη στα τέρματα των Λάβδα και Παπουτσή.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Κομψάτος Πολυάνθου 3-0

Στο έτερο γειτονικό ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Μέγας Αλέξαδνρος Ιάσμου επικράτησε με 3-0 του Κομψάτου Πολυάνθου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντεμιρτσίδη στο 31′, ο Αντωνιάδης στο 67′ έκανε το 2-0 και ο Ρομπέρ που δεν σταματά να σκοράρει, έγραψε το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 4-3

Στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής ημέρας ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πήγε να “αυτοκτονήσει”, αφού αν και προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο, στην συνέχεια ισοφαρίστηκε από την νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Ρουμπιές με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Φώτης Ξενάκης με δύο τέρματα στο 25′ και το 43′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 50′ ο Μολλά Μουσταφά Χουσεΐν μείωσε σε 3-1, στο 67′ ο Καπλανίδης έκανε το 3-2, ενώ στο 71′ ο Θεοδωρίδης με γυριστό πλασέ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα. Το τελικό 4-3 σημειώθηκε στο 81′ από κοντινή προβολή του Βοργιατζίδη, φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Ελπίδα Σαπών-ΑΟ Μεσσούνης 4-1

Εύκολο απόγευμα είχε η Ελπίδα Σαπών που επικράτησε με 4-1 της Μεσσούνης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λιάρο στο 35′, ενώ πήγαν στο ημίχρονο με 2-0 χάρη στο τέρμα του Αμέτ Ερκάν. Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μάλιστα, δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά από τον τραυματισμό του αφού σκόραρε για ένα ακόμα συνεχόμενο ματς, σημειώνοντας μάλιστα χατ-τρικ με τα άλλα δύο τέρματα που πέτυχε στο 65′ και με πέναλτι στο 70′. Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Κισσούδης στο 75′.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 18 αγωνιστικές!

Share it