Search

Νέες επιτυχίες για τον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης Κομοτηνής

Το δελτίο Τύπου του ΠΟΑΚ:

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου του 2018 διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη το 2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις κατηγορίες 12 και 16 ετών. Ο Π.Ο.ΑΚ. συμμετείχε με 9 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία κάτω των 12 ετών και με 4 αθλητές στη κατηγορία κάτω των 16.

Οι εμφανίσεις των μικρών (κατηγορία κάτω των 12), από τους οποίους οι 6 συμμετείχαν πρώτη φορά σε αγώνες, μόνο ελπίδες και ικανοποίηση μπορούν να αποφέρουν αφού οι 5 στους 9 πέρασαν νικηφόρα τον 1ο γύρο. Μια νεοσύστατη ομάδα που, μέσα από την ομαδική συνεργασία και τον υγιή ανταγωνισμό, θα αναδείξει ικανότατους αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν το επόμενο διάστημα.

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών οι 3 από τους 4 αθλητές μας φτάσανε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις. Στον τελικό, ο αθλητής μας Παπαδόπουλος Δημήτρης, έχασε την πρωτιά στις λεπτομέρειες από τον Σερραίο αθλητή Παπανίκο Αλκιβιάδη (Νο 1 του ταμπλό) με 2-1 σετ, κερδίζοντας όμως τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων, αφού απέδωσε τένις υψηλού επιπέδου.

Το Δ.Σ του Π.Ο.Α.Κ συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριές του και τους εύχεται επιτυχίες στους επόμενους αγώνες τους, πράγμα που όπως φαίνεται, είναι αναμενόμενο.

Share it